Ekran kartı İşlemci darboğazı

anberarda

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhabalar yeni ekran kartı aldım zotac rtx 5060 model. Sistemim imza kısmında yazılı. Valorantta 200 ile 150 fps arasında ani dalgalanmalar yaşıyorum. İşlemci darboğazı yaşıyorum sanırım. Discordda bile hafif kasma oluyor gibi bu kadarı normal mi bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim. Bide bugün karnel power hatasıyla sistemim yeniden başladı biraz tırstım açıkçası öneride bulunursanız da çok sevinirim.

3400G ile RTX 5060'ı hele hele Valorant gibi işlemci odaklı bir oyunda beslemen imkansız.

hocam bu discord kasmaları kernel power hakkında ne diyorsunuz uyumsuzluktan olabilir mi
hocam sana şöyle anlatayım
sen daha anne karnından yeni çıkmış bebeğe 1.5 porsiyon iskender yedirmeye çalışmazsın, değil mi?
aynı durum. 3400G'ye 5060 yedirmeye çalışıyorsun.

hocam sana şöyle anlatayım
sen daha anne karnından yeni çıkmış bebeğe 1.5 porsiyon iskender yedirmeye çalışmazsın, değil mi?
aynı durum. 3400G'ye 5060 yedirmeye çalışıyorsun.
5500 yeterli olur mu yoksa en az 5600 yapmam mı gerekir hocam taksitlerini ödüyorum daha elimdeki işlemciyi elden çıkardığım gibi almak istiyorum birini

Gta da falan da ultra ayarlarda 40 fps aldım bi korkuttu işlemci alana kadar bu şekil kullanmam herhangi bi zarar vermez değil mi
işlemci çok ıkınıyor, eğer aşırı sıcaklıklar görmezsen çok da dert olmaz. işlemci yıpranması en zo pc bileşeni falan

işlemci çok ıkınıyor, eğer aşırı sıcaklıklar görmezsen çok da dert olmaz. işlemci yıpranması en zo pc bileşeni falan
O zaman biraz dayanır hocam kule tipiyle kullanıyorum zaten 45-50 dereceden yukarı çıkmıyo pek

usta senin işlemcinin çekirdek kullanım yüzdeleri kaç valodayken? msi afterburner'dan aç bi bak
az önce geminiye atmıştım hemen söylüyorum
66-77 arasında kullanmış genel 8 e kadar
cpu 1 47 derece yüzde 80 kullanmış
o sırada ekran kartı 42 derece ve 30 kullanım 56w tüketim

Geri