GuliKit TT Pro gamepad alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
622
SELAMÜN ALEYKÜM
subatta gamepad almayı dusunuyorum ozellıkle ps dızılım olmasını ıstıyorum bu model yenı cıkmıs sanırım alınır mı? ve 820hz 2.95 ms olmasından dolayı bıraz tereddutte kaldım gecıkme olurmu 1ms deıl nede olsa.

Stick ve button latency de 1ms kol diye bir şey yok attığın kol bt de en düşük ms veren kollardan birisi gecikme vs olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SELAMÜN ALEYKÜM
subatta gamepad almayı dusunuyorum ozellıkle ps dızılım olmasını ıstıyorum bu model yenı cıkmıs sanırım alınır mı? ve 820hz 2.95 ms olmasından dolayı bıraz tereddutte kaldım gecıkme olurmu 1ms deıl nede olsa.

Bunun bir önceki modeli olan ES Pro kullandım güzeldi fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat hem TR'den alma avantajı hem de PS dizilim olması güzel PS dizlim kaliteli TMR kol çok çok az var piyasada bu bütçede.

Son düzenleme:
1ms kol diye bir şey yok attığın kol bt de en düşük ms veren kollardan birisi gecikme vs olmaz.

Bunun bir önceki modeli olan ES Pro kullandım güzeldi fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim fakat hem TR'den alma avantajı hem de PS dizilim olması güzel PS dizlim kaliteli TMR kol çok çok az var piyasada bu bütçede.
bunu dusunuyordum en basta baska kalıtelı pc dızılım bulamadıgım ıcın sonra bunu gordum hosuma gıttı.

mesela bu 1000hz 1ms yazıyor

bunu dusunuyordum en basta baska kalıtelı pc dızılım bulamadıgım ıcın sonra bunu gordum hosuma gıttı.

mesela bu 1000hz 1ms yazıyor
Stick ve button latencylerine attığım siteden bakabilirsin o attığın fason üretim olan 3 farklı marka altında satılan bir kol Gulikitin kalitesi ile yarışamaz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
Stick ve button latencylerine attığım siteden bakabilirsin o attığın fason üretim olan 3 farklı marka altında satılan bir kol Gulikitin kalitesi ile yarışamaz.
hocam atttıgınız sıte cok profesyonelce bıseye benzıyor analamadım acıkcası 😅

battle axe pro alın bence, mekanik olması cok keyifli oynatıyor oyunları.

battle axe pro alın bence, mekanik olması cok keyifli oynatıyor oyunları.
hocam ps dızılım almak ıstıyorum kesınlıkle bı aklıma takılan gecıkme olurmu ıste.

hocam ps dızılım almak ıstıyorum kesınlıkle bı aklıma takılan gecıkme olurmu ıste.
gecikme olacağını sanmıyorum ps dizilimi şart dersen gullitkiti alabilirsin.
ayrıca arkadaşın fason dediği kol 2025 yılında gullitten daha fazla olumlu geri dönüş almış ve daha iyi bir koldur. bende 4 tane gamepad var xbox, gamesir supernova , atk ve razer iclerinde en iyi tepki verip sağlam duran atk battle pro en kötüsüde gamesir. bilip bilmeden insanları yönlendirmeyin.

gecikme olacağını sanmıyorum ps dizilimi şart dersen gullitkiti alabilirsin.
ayrıca arkadaşın fason dediği kol 2025 yılında gullitten daha fazla olumlu geri dönüş almış ve daha iyi bir koldur. bende 4 tane gamepad var xbox, gamesir supernova , atk ve razer iclerinde en iyi tepki verip sağlam duran atk battle pro en kötüsüde gamesir. bilip bilmeden insanları yönlendirmeyin.
haydaaa aklım allak bullak oldu sımdı.

karışmasın hocam gullit de iyidir al geç. zaten ps kolu dizilimi istiyorsun baska seceneğin yok.
dedıgım gıbı subatta alamyı dusunuyorum umarım fıyat yukselmez.en kotusu gamesir dediğinizden kastınız nedir acaba nesi kötü

dedıgım gıbı subatta alamyı dusunuyorum umarım fıyat yukselmez.en kotusu gamesir dediğinizden kastınız nedir acaba nesi kötü
yarın bana özelden yaz kolun 3 ayda geldiği noktayı resimleri cekip gösterim. macrosu kötü tepki süresi kötü. tusları iceri kacıp duruyor + analog ara ara kendi kendine sağ sol yapıyor.

Geri