halilbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
Hayat tesedüfleri sever hocam. Amazon depo sağolsun.20k ya msi mag 321up mu? nasıl oldu o?
Hayat tesedüfleri sever hocam. Amazon depo sağolsun.20k ya msi mag 321up mu? nasıl oldu o?
Gigabyte mi kullanıyorsunuz hocam ? Ben iki monitör arasındayım şuanda Philips evnia 27 Oled ve bu gigabyte. Aşırı kararsız durumdayım şuanda.Kullanıyorum ben on siparis fiyatından almıştım cok memnunum. Alacaklara şiddetle tavsiye ederim. Mükemmel monitor. Biz önceden monitor degil çamurtör kullanıyormuşuz.![]()
Çizik bile var 1 aylıkmış bir de kesinlikle almam bir daha depodan bir şeyDepodan aldığım XG27Aqdmg geldi valla ikinci el ilk gibi alıyorum bence takıntılıtsanız kesin almayın glossy ekran pislik içinde geldi temizlemesi de dert. Kaç saat kullanıldığına nasıl bakabilirim?
Benimki de geldi ve glossy olduğundan daha da beter belli oluyor deformeler. Ekranda minimal çizikler var ve her yer pis bir de 1 ay bile kullanmamış. Asla bir daha 2. El ürğn almamiade edip sıfırını al ya. Ben de amazondan aldım asus olanı o kadar pimpirikli bir insanım ki kafam hiç rahat etmiyor. bu adam 55 saat kullanıp niye iade etmiş bu monitörü diyorum kendi kendime. Baktım kasımın 4 ünde ürünü kaydetmiş bide. Garanti 4 Kasımda başlamış.
link varmı26 binlik evnia oled nasıldır 240hz 27 inch olan
Evet gigabyte ürünü kullaniyorum. Guzel urun tavsiye ederim.Gigabyte mi kullanıyorsunuz hocam ? Ben iki monitör arasındayım şuanda Philips evnia 27 Oled ve bu gigabyte. Aşırı kararsız durumdayım şuanda.
valla benim ürün inanılmaz temizdi. Ekranda ufak tefek izlerden başka bir şey yoktu. Onu da silince gitti suyla mikrofiber bezle. Gözüm alışırsa kullanırım yoksa iade ederim bende. OLED için erken diye düşünüyorum ben halen.Çizik bile var 1 aylıkmış bir de kesinlikle almam bir daha depodan bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki de geldi ve glossy olduğundan daha da beter belli oluyor deformeler. Ekranda minimal çizikler var ve her yer pis bir de 1 ay bile kullanmamış. Asla bir daha 2. El ürğn almam
1 saat test ettim 255 saat kullanmış ve sadece 20 kere pixel temizlemiş nasıl oluyor bilmiyorum ama asla içime sinmedi. Kullanan kişi herşeyi sökmüş ve poşetleri de yoktu. Glossy olması bir sorun yaratmadı ışık altında bile süperdi görüntü. Fakat garantisi 1 yılmış, 3 yıl değil. İçime sinmedi. Sorguladım 30 ay yazıyordu dedim hayır 1 yıl dediler. İade.valla benim ürün inanılmaz temizdi. Ekranda ufak tefek izlerden başka bir şey yoktu. Onu da silince gitti suyla mikrofiber bezle. Gözüm alışırsa kullanırım yoksa iade ederim bende. OLED için erken diye düşünüyorum ben halen.
çak iadeyi bende şimdi %5 grayscale yaptım. Ekrana bak ortasında windows penceresi var. İade1 saat test ettim 255 saat kullanmış ve sadece 20 kere pixel temizlemiş nasıl oluyor bilmiyorum ama asla içime sinmedi. Kullanan kişi herşeyi sökmüş ve poşetleri de yoktu. Glossy olması bir sorun yaratmadı ışık altında bile süperdi görüntü. Fakat garantisi 1 yılmış, 3 yıl değil. İçime sinmedi. Sorguladım 30 ay yazıyordu dedim hayır 1 yıl dediler. İade.
Oha o kadar kısa sürede nasıl yakmayı başarmışlarçak iadeyi bende şimdi %5 grayscale yaptım. Ekrana bak ortasında windows penceresi var. İade