Değerlendirdim hocam Tierlist üzerinde yazıyor.@yusuf7878 yusuf hocam değerlendirdi mi bu psu'yu bilgisi var mıdır?
Yaptığınız işe büyük saygı duyuyorum hocam. Sizden çok fazla şey öğrendim iyi ki varsınızDeğerlendirdim hocam Tierlist üzerinde yazıyor.
![]()
I.R.O.N. PSU Tier List
docs.google.com
Alıntıyı görüntüle
Güzel görünüyor ama görsellerde SFX-L /SFX psular gibi çıkmış güç değerine oranlaA Tier
1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-BK - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
Beyazı:
1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-850-WH - 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ BEYAZ GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
Rajintek Cratos'tan bile daha kaliteli. 10 yıl garanti vermeleri güzel.
Şöyle bir kasa da var, tipini çok beğendim ProArt gibi:
1ST Player FD8 Siyah 1000W 80+ Gold Modüler ATX 3.1/PCIE 5.1 ARGB 6x12CM Fan E-ATX Kasa
FD8-BLK-6F-G1000W - 1ST Player FD8 Siyah 1000W 80+ Gold Modüler ATX 3.1/PCIE 5.1 ARGB 6x12CM Fan E-ATX Kasapckolik.com.tr
İsimbulamajim'a paylaştığı için teşekkür ederim![]()
raijintek ampere 850w için görüşünüz nedirDeğerlendirdim hocam Tierlist üzerinde yazıyor.
![]()
I.R.O.N. PSU Tier List
docs.google.com
Alıntıyı görüntüle
Fazla pahalıydı her zaman. Stoklarda bitmiş sanırım. Detaylı incelemelerinde tam olarak yok.raijintek ampere 850w için görüşünüz nedir
Lian linin PSuları çok da iyi değil.Lian li plat vardı dün 7500a taksit yok diye almadım ama pişman da olmadım değil tekrar indirim beklesem mi yoksa bunu alıp geçeyim mi kasada lianli.
Yani Cratos o zamanlarda 4.000TL seviyesindeydi sanırım. Ona göre bayağı pahalı kalıyor. Kötü değil kalite anlamında.6k vermişim geçen nisan
Araştırıyorum bir kaç gündür de sanki piyasada hiç iyi psu yok gibi biraz iyi dediğim de fiyatını hak etmiyor deniyor nzxt nin bir modeli var en çok övülen oda 8 bin tl ye çıkmak gerekiyor ne zor işmiş psu seçmek.Lian linin PSuları çok da iyi değil.
bunu alAraştırıyorum bir kaç gündür de sanki piyasada hiç iyi psu yok gibi biraz iyi dediğim de fiyatını hak etmiyor deniyor nzxt nin bir modeli var en çok övülen oda 8 bin tl ye çıkmak gerekiyor ne zor işmiş psu seçmek.