Yardım Gamepad önerisi hikaye/futbol/forza

scout

80+
Reaksiyon skoru
28
Agalar gamepad konusunda bilgim 0 ve 2500 e kadar bütçem var aklimdada nova lite 2 ve bb won gale hall var ama daha iyi önerileri olan varsa lütfen yardim etsin çünkü cok fazla hikayeli oyun fc 26 ve forza horizon 5 oynicam hepsini gamepadla yapacağım için cok yönlü olmasini ıstiyorum şimdiden teşekkürler ve model onerenler niçin önerdiğini yazarsa bilgilenirim

nova 2 lite öneririm

Tamam reisim aklimda o da var

Throne hero gamepad var benim radarımda

Peki gyro varmi hocam ve ölü bölgesi nasıl bide şarj istasyonu varmı
pek emin değilim gyro için ama ölü bölge olarak ölü bölgesi yok denilmiş bir kaç kullanıcı tarafından

Throne hero gamepad var benim radarımda
Hocam üründen geçen hafta amazon üzerinden 2 adet satın aldım. Kullanımı keyifli . Lakin ürünün yazılım desteği yok ve sanırım fason bir ürün fantech eos pro ile neredeyse birebir ve battle axe pro ile k20 ilede birebir diyorlar.

Hocam ölü bolgesi nasil hangi oyunlari oynadiniz ve kullanim deneyimleriniz neler paylasirmisiniz lutfen

ben de gamepad arıyorum fakat gamepad ile neredeyse oynamıyorum, uzun süre beni götürecek 1,5 - 2 k bir f/p gamepad sordum forumda, secuzi, gamepower force, nova lite 2 ve PXN P5 önerileri geldi, sizin yorumlarınız nedir

Hocam ölü bolgesi nasil hangi oyunlari oynadiniz ve kullanim deneyimleriniz neler paylasirmisiniz lutfen
hocam ölü bölge neredeyse yok %0.2 sonuç veriyor. Uzun bir kullanım deneyimim olmadı.

iyi yönler:
-görüntüsü hoş
-malzeme hissiyatı orta-üst
-a b y x ve lb rb tuşları mekanik mouse switch
-usb takıldıgı gibi açınca otomatik algılanıyor ve temel xbox ayarlarında ayarlı geliyor
-yanında ekstralarla geliyor
-triggerler 3 kademeli ayarlanabilir (biri tam , biri hassas , biri var veya yok şeklinde)

kötü yönler:
-fason mal olması hoşuma gitmedi
-kutusuna bakınca aşırı çakma ve güvensiz hissettiriyor(tamamen kendi görüşüm , özneldir)
-yazılım desteği yok
-şarj standı yok (bir farklı modelinde var bunda olsa çok güzel olurdu)

Gün sonunda :
Eğer garanti desteği varsa(bu kısmı bilmiyorum).Uzun süreler bozulmazsa.Genel olarak hissiyatı güzel kullanımı iyi ve oyunlarda güzel performans veriyor.Beyaz olduğundan koalyca kirlenebiliyor ilerde sararma yapmazsa sorun yok temizlenmesi çok kolay. Ben genel olarak memnunum lakin tamda güvenemedim aşırı araştırarak almadım çokta deneyimini paylaşan insan yok göremedim.

Fikir: Bütçe bu kadar ise çok takıntılı değilseniz amazondan 3 taksitle alınabilir. Biraz takıntılıyım diyorsanız gamesir nova lite 2, 8bitdo ultimate 2c gibi modeller için bütçe yükseltilebilir.

Hocam elimden geldiğince yazdım başka sorunuz görmek istedikleriniz varsa yollabilirim.

ben de gamepad arıyorum fakat gamepad ile neredeyse oynamıyorum, uzun süre beni götürecek 1,5 - 2 k bir f/p gamepad sordum forumda, secuzi, gamepower force, nova lite 2 ve PXN P5 önerileri geldi, sizin yorumlarınız nedir
Çok fazla kullanmıyorsanız Secuzi alın geçin hocam. Ben yurtdışından Nova 2 Lite aldım, ilk 2 ay sürekli kullandım ama şimdi haftada 1-2 çıkarıyorum kılıfından.

Bende uzundur arıyordum uygun bir şey. Nova 2 lite aldım en başta aslında fiyatina göre çok iyi ama birkaç nedenden dolayı iptal ettim almışken 1 kez alıyoruz diye 3800e cyclone 2 aldım.Bugün geldi gerçekten dedikleri kadar varmış.Elde tutuşu çok hoş oturuyor uzun oynasanız da yormuyor.Tuş kaliteleri filan çok iyi genel malzeme ağırlık vs tam yerinde.Titresim motoru kısmı çok iyi dışarıdan gözüküyor ve iyi de titretiyor.Çubuklar gerçekten çok zarif büyük beklerdim ama tam yerinde bir şey yapmışlar aşırı güzel hissettiriyor.Rgb vs ayarlanabiliyor ışık kalitesi gayet iyi her yerini ayarlayabiliyorsunuz uygulamadan şiddetini rengini modunu vs. Uygulaması çok iyi dolu dolu ne ararsan en hassas ayarına kadar yapmışlar.Kendi sarj istasyonu var metal gayet iyi.Tmr stick var, forza vs oynuyorsan eğer bugün de saatlerce oynadım çok sarıyor, drift işi filan çok iyi.Tetik modları vs var direk tetik gibi ayarlayabiliyorsunuz çok beğendim bu kısmı.Alt kısımda 2 tane ek atanabilir tuş var yeri güzel tam elinizin altında oluyor.Gyro da var vs vs. Eğer iyi bir şey arıyorsan öneririm fiyat da hazır 3800 civarına düşmüş, öncesinde hep 4400 ile 4000 arasında gidip geliyordu.Yılbaşından sonra bu fiyat oldukça iyi.Stoklar az en son 10 tane beyaz 13 tane siyah kalmıştı.Yenilenirse büyük ihtimal zamlı fiyattan gelecek düşünürsen kaçırma derim bütçe cyclone 2 ye çıkmazsa Nova 2 lite da alınabilir.O da fiyatına oranla gayet sağlam model.

Ekler

• 20260118_015910.webp
    20260118_015910.webp
    1.1 MB · Hit: 50
  • 20260118_015928.webp
    20260118_015928.webp
    983.6 KB · Hit: 50
  • 20260118_015956.webp
    20260118_015956.webp
    920.7 KB · Hit: 48
Yorum yapanlar cok sagolun nova lite 2 mi yoksa gale hall mı şuna açıklık getirecek varmi butcem 2500 den fazla cikmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,545
Üyeler
188,950
Son üye
eness555
Geri