Yardım Wifi Bağlantımda Kararsızlık var sorun ve çözümü hakkında fikrim yok

meden2

80+
Reaksiyon skoru
3
Türk Telekom modem kullanıyoruz öncesşnde 24mbps hızında internetizimiz vardı bu süreçte her cihazda wifi den 20 ye yakın hızlar alabiliyoduk ayrı ayrı sonrasında 50mbps hıza geçtik ve şu an her cihazda internet stabil değil. Kablolu bağlantıdan 47, kablosuz laptoptan 45, telefondan ise 5-13 aralığında değerler alıyorum bu sorunun nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim.

superonline 100 den türktelekom 1000 e geçtik hız olarak telefon üzerinden her ne kadar 900 950 görsemde youtube de instagramda video izlemekte zorlanıyorum eve router almak şart yada türktelekomdan çıkmak gerek

Gereksiz para harcamak olur. Dediğimi alın yeterli. Modem almayın boşuna. Fiber dönüşüm yapılınca anlamsızlaşacak çünkü ve çok pahalı modem olduğundan.
ben baktığımda modem router olarak gözüküyordu keenetic fiber uyumlu diye kaliteli bir şey almak istemiştim zaten

ben baktığımda modem router olarak gözüküyordu keenetic fiber uyumlu diye kaliteli bir şey almak istemiştim zaten
Tamam işte, boşuna fazla para ödemiş olacaksınız keenetic alarak. Modem olduğu için pahalı ve sizin modeme ihtiyacınız yok. Router'a ihtiyacınız var. Dediğim cihaz ondan çok daha ucuz bildiğim. TP-Link'in bu arada Mercusys. Dandik falan da değil yani ve arayüzü aynısının kırmızısı TP-Link'in ve eski logosunun kırmızı renklisi oluyor.

Modem 2.4 ghz; ayarlardan 40 mhz üst kanal 7 veya 1-11 yapıp deneyin.
Telefonlarda da ağ sıfırlama yapın; belki eski profilde takılı kalmıştır.

Tamam işte, boşuna fazla para ödemiş olacaksınız keenetic alarak. Modem olduğu için pahalı ve sizin modeme ihtiyacınız yok. Router'a ihtiyacınız var. Dediğim cihaz ondan çok daha ucuz bildiğim. TP-Link'in bu arada Mercusys. Dandik falan da değil yani ve arayüzü aynısının kırmızısı TP-Link'in ve eski logosunun kırmızı renklisi oluyor.
tam olarak önerdiğin ürünün linkini atabilir misiniz hocam size zahmet çünkü bir kaç farklı model çıkıyor da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri