Bu sorun bellekten kaynaklıdır çünkü üzerindeki işlemci ile ilgili gerekli voltajları biz elle girdik işlemcinin kontrolcüsünden kaynaklı bir sorun olamaz, anakarttan da olmaz elle giriyoruz sonuçta. Servise yolla hiç uğraşma.Anladım hocam cl34 te çalıştıramadım bir türlü
Çok doğrdu dedin dostum teşekkür ettim elimde fazladan 2 ram daha var servisten gelene kadar onla idare ederimBu sorun bellekten kaynaklıdır çünkü üzerindeki işlemci ile ilgili gerekli voltajları biz elle girdik işlemcinin kontrolcüsünden kaynaklı bir sorun olamaz, anakarttan da olmaz elle giriyoruz sonuçta. Servise yolla hiç uğraşma.
Rica ederim.Çok doğrdu dedin dostum teşekkür ettim elimde fazladan 2 ram daha var servisten gelene kadar onla idare ederim
Bu sorun bellekten kaynaklıdır çünkü üzerindeki işlemci ile ilgili gerekli voltajları biz elle girdik işlemcinin kontrolcüsünden kaynaklı bir sorun olamaz, anakarttan da olmaz elle giriyoruz sonuçta. Servise yolla hiç uğraşma.
kanka msi dan geçtim gigabyte aradım ama nerden değişeceğimi bulamadımCommand rate 2 olmuş ama onu 1T denedin mi?
Pc hata verdi reset attıCommand rate 2 olmuş ama onu 1T denedin mi?
Zamanlama girdiğimiz menüde olması gerek. Power down mode olmalı bir de advanced sekmesinde bunu da kapatın.kanka msi dan geçtim gigabyte aradım ama nerden değişeceğimi bulamadım
dostum senden allah razı olsun command rate 1 yapıp direk xmp açtım çalıştı çok teşekkürlerZamanlama girdiğimiz menüde olması gerek. Power down mode olmalı bir de advanced sekmesinde bunu da kapatın.
Rica ederim hocam demek ki bundan kaynaklı bir hata olmuş anakart-bellek iletişiminde. Normalde auto'da oluyor o ayar ilginç.dostum senden allah razı olsun command rate 1 yapıp direk xmp açtım çalıştı çok teşekkürler
Hocam zamanlama ayarları değişmemiş cl36 kalmış onları resetledim xmp açtım yine hataRica ederim hocam demek ki bundan kaynaklı bir hata olmuş anakart-bellek iletişiminde. Normalde auto'da oluyor o ayar ilginç.
Rica ederim hocam demek ki bundan kaynaklı bir hata olmuş anakart-bellek iletişiminde. Normalde auto'da oluyor o ayar ilginç.
Ramlerden sanırım hata
Hacı kafanı ütüledikte ramleri kardeşim anakarta taktım orda xmp çalışıyor bendede tek modül çalışıyor kardeşimin ramlerde bende çalışıyor xmp ileBu Vimc AMD'deki Vddio'ya tekabül ediyor, eğer öyleyse üçü birlikte 1.45 volt denenebilir ama yine açacağını sanmıyorum açsa bile ben bu voltajlarda kullanmam insanlar bu değerleri dram voltajını 1.55-65'e çekip 8000 mts için kullanıyor ben niye XMP profillerine ulaşmak için kullanayım? Servise yollamak en mantıklısı.
.Alıntıyı görüntüle
Konuyu açarken tek kanal çalışmıyor demişsin şimdi nasıl çalıştı ki? Tek kanal olarak ikisi de mi çalışıyor yoksa sadece birisi mi çalışıyor? Slotların hepsini denedin mi?Hacı kafanı ütüledikte ramleri kardeşim anakarta taktım orda xmp çalışıyor bendede tek modül çalışıyor kardeşimin ramlerde bende çalışıyor xmp ile