Steam Steam TL Çeviri Eklentisi – SteamDB & SIH Uyumlu / Farklı Mağaza ve Game Pass Destekli

Selamlar,

Piyasada Steam fiyatlarını TL'ye çeviren birçok Chrome eklentisi var; ancak çoğu ya tüm sayfaları düzgün çeviremiyor ya da zaman zaman hata verebiliyor. Bu durumu çözmek ve daha gelişmiş bir alternatif sunmak için vibe coding ile birlikte kendi Chrome eklentimi geliştirdim.

Bu eklenti sayesinde Steam'deki tüm fiyatları tamamen TL olarak görebilir veya isterseniz hem dolar hem TL biçiminde aynı anda görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca SteamDB ve Steam Inventory Helper (SIH) ile tam uyumlu çalışıyor. Böylece envanterinizdeki itemlerin fiyatlarını TL cinsinden görebilir ve toplam envanter değerinizin TL karşılığını kolayca öğrenebilirsiniz.

Eklenti, döviz kuru için iki kaynağı destekliyor: TCMB ve Floatrates. İstediğiniz kaynağı seçip kullanabilirsiniz.

Son olarak, eklenti tamamen ücretsizdir ve herhangi bir gelir elde etme amacı taşımıyorum. Dileyen herkes kullanabilir.

Steam TL Converter
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: 4zam
uzantılara ekledim ama olmadı nasıl olacak

• Beğen
  • Beğen
TL çevirisinden ziyade diğer mağazalarda ki fiyatı gösteriyor olması cezbetti beni. Çok kullanışlı ve şık olmuş teşekkür ederiz eline sağlık

Fiyat çevirmesi görece zor değildir herhalde ama diğer mağazalarda ki fiyatları anlık olarak gösteriyor olması oldukça güzel nasıl sağlıyorsun merak ettim de :)

TL çevirisinden ziyade diğer mağazalarda ki fiyatı gösteriyor olması cezbetti beni. Çok kullanışlı ve şık olmuş teşekkür ederiz eline sağlık

Fiyat çevirmesi görece zor değildir herhalde ama diğer mağazalarda ki fiyatları anlık olarak gösteriyor olması oldukça güzel nasıl sağlıyorsun merak ettim de :)
Augmented Steam eklentisi ile yapabilirsin.

Ayrıca uygulamaya başka diller gelir ise herkes yararlanabilir.

Son düzenleme:
Augmented Steam eklentisi ile yapabilirsin.

Ayrıca uygulamaya başka diller gelir ise herkes yararlanabilir.
Eklentinin ismi 'Steam TL Converter' olduğu için şu an tamamen Türk Lirası'na odaklanmış durumdayım. Steam ülkemizde dolar kuruna geçtiği için önceliğim bu fiyatları TL olarak görmemizi sağlamak. Bu yüzden şimdilik başka dil veya para birimi seçeneği yok. Ancak gelecek güncellemelerde, yurt dışında yaşayanlar için de dil ve kur seçeneklerini eklemeyi düşünüyorum.

Hocam elinize emeğinize sağlık çok güzel görünüyor başarılarınızın devamını dilerim

• Beğen
ben çarpamıyorum çünkü troy kartım var eğer 3 dolarlık oyun alıcaksam 5 dolar gift card kaç tl bynogamede ona bakıyorum çünkü steamde troy geçmiyor :/
Baba faktörü mü hocam. TROY kullanıcıları %80 muhafazar aile faktöründen bu kartı kullanıyor da ondan sordum :D

dostum ben de tarayıcı eklentisi geliştiren biriyim,kaynak dosyalarını paylaşman mümkün mü,incelemek için

Baba faktörü mü hocam. TROY kullanıcıları %80 muhafazar aile faktöründen bu kartı kullanıyor da ondan sordum :D
yok hocam bizim evde zaten troy kart bir tek bende var onu da kartı ilk troy gönderdiklerinde ses etmedim sonra steam dışında genel olarak işimi görünce öyle kaldı ama bazen canımı çok sıkıyor çok saçma sıkıntıları var kırıp atıcam biraz daha canımı sıkarsa

yok hocam bizim evde zaten troy kart bir tek bende var onu da kartı ilk troy gönderdiklerinde ses etmedim sonra steam dışında genel olarak işimi görünce öyle kaldı ama bazen canımı çok sıkıyor çok saçma sıkıntıları var kırıp atıcam biraz daha canımı sıkarsa
Bende de ya pavo posların çoğunda geçmiyor.Butik yerlerde yemek yiyorum mesela yemek bitip kartı verdiğimde sürekli hata çıkıyor atm arayıp para çekmek durumunda kalıyorum 5 6 kere oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,545
Üyeler
188,950
Son üye
eness555
Geri