6-7K arası 2k monitör önerisi

Cagdas5389

80+ Silver
Reaksiyon skoru
971
6-7K arasına 2k monitör arayışındayım

hz çok önemli değil 120 üstü herşeye okeyim
ips olması önceliğim
marka takıntım yok panel iyiyse bende okeyim

r5 5600 rx 6800 xt sistemim var 1080P'de darboğaz yapıyor artık 2K geçme vakti geldi diye düşünüyorum

hepsiburada önceliğim

6-7K arasına 2k monitör arayışındayım

hz çok önemli değil 120 üstü herşeye okeyim
ips olması önceliğim
marka takıntım yok panel iyiyse bende okeyim

r5 5600 rx 6800 xt sistemim var 1080P'de darboğaz yapıyor artık 2K geçme vakti geldi diye düşünüyorum

hepsiburada önceliğim
bütçeni biraz aşıyo fiyatları artmış ama 1.5 sene kullandım ve çok memnun kaldım. panel kalitesi renk doğruluğu ghosting performansı beyaz ışık sızması şans olsa da ben yine çok memnun kaldım her şeyinden.
memnun olmadığım 2 konu vardı. en önemlisi monitör ayağı. kötü. ama bi nb f80 alırsın bende öyle kullandım. ikincisi de dahili hoparlörleri arkaya bakıyo ve yetersiz ama olmamasından iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sistemin darboğaz yapmaz kolay kolay, hangi oyunlarda darboğaz yapıyo

bütçeni biraz aşıyo fiyatları artmış ama 1.5 sene kullandım ve çok memnun kaldım. panel kalitesi renk doğruluğu ghosting performansı beyaz ışık sızması şans olsa da ben yine çok memnun kaldım her şeyinden.
memnun olmadığım 2 konu vardı. en önemlisi monitör ayağı. kötü. ama bi nb f80 alırsın bende öyle kullandım. ikincisi de dahili hoparlörleri arkaya bakıyo ve yetersiz ama olmamasından iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sistemin darboğaz yapmaz kolay kolay, hangi oyunlarda darboğaz yapıyo
bazı oyunlarda ekran kartı kullanımı yer yer %75 %80 oluyor işlemcide %70 %80lere çıkıyor tam hatırlamıyorum ama oluyordu

bazı oyunlarda ekran kartı kullanımı yer yer %75 %80 oluyor işlemcide %70 %80lere çıkıyor tam hatırlamıyorum ama oluyordu
8k hz klavye mouse varsa veya işlemciye yüklenen bi oyunsa olabilir. ama mesela valoda lolde oyun işlşemciye yüklenir ama ne işlemci ne ekran kartı full olmaz. ama bu darboğaz sorunu demek değil. veya bf serisi gibi işlemciye abanan sorunlu bi oyunsa sroun 2k da da çözülmeyebilir. ama 2k monitör yine de öneririm. öok memnun olduğum bi monitördü. panel kalitesi olarak şuan kullandığım yanına bile yaklaşamaz

Geri