Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

Hocam ben donanım arşivi sistemleri iyi çıkmazsa bulduğum sistemi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Bir problem çıkatır mı bana
Pahalı kendin topla tek tek daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Efe D. sabırlı ol bence acelenin faydası olmaz sana

Hocam bu sistemi zaten başka bir forumdan arkadaş topladı bana.

Hocam haklısınız ama yakın zamanda zam gelecek onun için acele ediyorum.
He ben o linktekini özelleştirdin diye anladım, o kadar yakında gelmez bekle sen

He ben o linktekini özelleştirdin diye anladım, o kadar yakında gelmez bekle sen
Hocam burası Türkiye her an her şey olabilir maalesef. Biliyorsunuz TRT vergisi gelecek ondan dolayı bence herkes elini çabuk tutmalı. Bu arada 9070 xt için sapphire mı yoksa power color mu tercih etmeliyim?

Hocam burası Türkiye her an her şey olabilir maalesef. Biliyorsunuz TRT vergisi gelecek ondan dolayı bence herkes elini çabuk tutmalı. Bu arada 9070 xt için sapphire mı yoksa power color mu tercih etmeliyim?
O iş yattı gibi yav

Power color red devil güzel ama reaper alınmaz, sapphire kötü modeli yok

yeni paylaşım geldi. hepsiburada uygulamanızı hazırlayın diye. masa üstü pc den web olarak alınmayacak mıkine uygulama deniyor üzerine basarak. 24.00 de başlar o zaman.

yeni paylaşım geldi. hepsiburada uygulamanızı hazırlayın diye. masa üstü pc den web olarak alınmayacak mıkine uygulama deniyor üzerine basarak. 24.00 de başlar o zaman.
uygulamanın amacı sanırım webe göre daha hızlı olması ek olarak uygulamadan referanslı link üzerinden sipariş edersen referans sahibinin para kazanması diye biliyorum

Geri