Yardım AsiaHorse İNCELEME

Ekler

• IMG_20260119_015340.webp
    IMG_20260119_015340.webp
    175.8 KB · Hit: 41
  • IMG_20260119_015349.webp
    IMG_20260119_015349.webp
    283.8 KB · Hit: 43
  • 1768776947919.webp
    1768776947919.webp
    14.3 KB · Hit: 42
yok hocam düz siyah ama reverse fanlar.
Allahın pintisi lian li umarım asiahorse kasa işinede girer tekeller diye bu fiyatlar asiahorse varken lianli fan alanında aklına şaşarım

Allahın pintisi lian li umarım asiahorse kasa işinede girer tekeller diye bu fiyatlar asiahorse varken lianli fan alanında aklına şaşarım
ben rgb takamıyorum migrenim var o yüzden bile isteye bunu almıştım :D

2,5k olan 71 CFM e sahip 1,5k olan 61,2CFM çok fark eder mi?

incehesaptan baktıysanız geçmiş haftlarda nelerin geldiğini nasıl anlıyoruz hocam? henüz almadım eğer bu hafta da gelirse ordan alayım.

gerçekten çok kral bir kart ya ses yok sıcaklık yok full yükte 62 derece üzerini görmedim çok serin kart ayrıca tasarımı çok başarılı kablo yok en azından sende de varmış ama daha iyileri nasip olsun hocam.
yaklaşık %10 %15 farkeder hava akışında kasan iyi ise derece olarak max 5 derece oynar okadar

sadece o değil ki hocam cfm farkı da var bide zaten 1 kez alıyoruz sırf 1k için koca görüntüyü çöp etmeyelim
hocam ben sizi anlıyorum alın gitsin hangisi içinize sinerse çok uçuk kaçık bişey değil zaten kusur ararsanız bulursunuz benim arkadaşımda var çok memnun ayriyetten renk modlarıda çok iyi ortası kapanıyor kenarındaki şeritler açılıyor vs

yaklaşık %10 %15 farkeder hava akışında kasan iyi ise derece olarak max 5 derece oynar okadar
açıkçası o çok önemli değil kasada 7 fan var zaten sıcaklık değerlerim gayet güzel alma nedenim hem fanlar aynı gibi hemde bağlantı yöntemi birbirne geçmeli kablo karşaması yok yoksa cfm çok takılmıyorum 61de yeterli yoksa.
hocam ben sizi anlıyorum alın gitsin hangisi içinize sinerse çok uçuk kaçık bişey değil zaten kusur ararsanız bulursunuz benim arkadaşımda var çok memnun ayriyetten renk modlarıda çok iyi ortası kapanıyor kenarındaki şeritler açılıyor vs
evet kullanıcıları çok memnun o yüzden tercih edeceğim. içimize sineni almak en iyisi mesela 2. monitör olarak geçen indirimde 3k ya vardı almadım ktc olması lazım. Ama bunlar için paraya kıyıcam gibi duruyor :D

açıkçası o çok önemli değil kasada 7 fan var zaten sıcaklık değerlerim gayet güzel alma nedenim hem fanlar aynı gibi hemde bağlantı yöntemi birbirne geçmeli kablo karşaması yok yoksa cfm çok takılmıyorum 61de yeterli yoksa.

evet kullanıcıları çok memnun o yüzden tercih edeceğim. içimize sineni almak en iyisi mesela 2. monitör olarak geçen indirimde 3k ya vardı almadım ktc olması lazım. Ama bunlar için paraya kıyıcam gibi duruyor :D
sıcaklıkların iyi ise akışda iyi ise o zaman kablo felen uğraşılmaz :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,102
Üyeler
187,929
Son üye
lmao8438
Geri