Shein indirimli ürünler

Temudan kupon falan alma var mı veya da sipariş limitini geçmeden sipariş geçme yöntemi
Müşteri temsilcisine yazınca %20 kupon veriyor genelde, bazen bot bile verebiliyor. Bu daha ilk siparişiniz, kupon kazanmadan önce süpariş vermelisiniz gibi bir şey söylerse canlı destekten isteyin, eğer daha önce bu kuponu zaten kullandınız derse de ısrar edin veriyor birkaç denemeden sonra. Uğraşmak istemezseniz de genelde anasayfada çıkan çark da 200/750 kupon veriyor bende. Canlı desteğin verdiği %20 kuponun da 221 TL gibi bir sınırı var.

sheinde nerden para iadesi yapıyoruz gelmezse yapalım

14 Ocak'ta havaalanına gelen 8 Shein paketimden sadece biri teslim edildi, diğerlerinde güncelleme yok. Benim iyimser tahminime göre bu paketler boş bir deponun en dibine atıldı, üzerine de yeni gelen panik siparişler birikti. 14 Ocak'tan daha sonra gelen paketler muhtemelen bu paketlerden daha önce teslim edilecek.
Diğer yandan Temu'nun DHL ile yolladıkları paket 14 Ocak'ta gelip 15'inde geçmiş gümrükten. Aras ile gönderdikleri de 16 Ocak'ta gümrüğe gelmiş hâlâ geçmedi.
Ay sonuna yeterince zaman var diye düşünüyorum, henüz panik yapmaya gerek yok. Kendimi tutamayıp 17'sinde bir sipariş daha verdim, paketleme bekliyor. Gün geçtikçe daha da yavaşlıyor işleyiş, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.

14 Ocak'ta havaalanına gelen 8 Shein paketimden sadece biri teslim edildi, diğerlerinde güncelleme yok. Benim iyimser tahminime göre bu paketler boş bir deponun en dibine atıldı, üzerine de yeni gelen panik siparişler birikti. 14 Ocak'tan daha sonra gelen paketler muhtemelen bu paketlerden daha önce teslim edilecek.
Diğer yandan Temu'nun DHL ile yolladıkları paket 14 Ocak'ta gelip 15'inde geçmiş gümrükten. Aras ile gönderdikleri de 16 Ocak'ta gümrüğe gelmiş hâlâ geçmedi.
Ay sonuna yeterince zaman var diye düşünüyorum, henüz panik yapmaya gerek yok. Kendimi tutamayıp 17'sinde bir sipariş daha verdim, paketleme bekliyor. Gün geçtikçe daha da yavaşlıyor işleyiş, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.
kaybolmazsa iyi valla dediğim gibi 3 aralıkta trye gelen siparisim vardi 30 liralik hala teslim edilmedi ucuz diye iplemedim ama bu son siparisler diye baya bi abandik bunlar gelmezse ayikla pirincin tasini

kaybolmazsa iyi valla dediğim gibi 3 aralıkta trye gelen siparisim vardi 30 liralik hala teslim edilmedi ucuz diye iplemedim ama bu son siparisler diye baya bi abandik bunlar gelmezse ayikla pirincin tasini
Nasıl gelmiyor yaa, temudan o kadar sipariş verdim Ptt DHL gecikmeden getirdi arasın..

normalde uçak inince 2 gün içinde max aras a geçiyordu kargo aktif olurdu arasın TEMU ve İTHALAT birimi var çıkış olarak gözükürdü 1 hafta önce gelenler var hala aktif olmadı

İnş bugün geçer hepsi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,843
Üyeler
188,173
Son üye
sane45
Geri