Merak ettim şimdiBazı ürünleri stok bitene kadar alıyorum. Onlar bana özel![]()
Merak ettim şimdiBazı ürünleri stok bitene kadar alıyorum. Onlar bana özel![]()
Allah akıl fikir versin krdsBen öyle düşünüyorum kardeş 6 şubattan sonra risk alıp sipariş geçecek baba yiğit varsa beklerim ben sipariş geçeceğim kimseyede söylemeyeceğim
Müşteri temsilcisine yazınca %20 kupon veriyor genelde, bazen bot bile verebiliyor. Bu daha ilk siparişiniz, kupon kazanmadan önce süpariş vermelisiniz gibi bir şey söylerse canlı destekten isteyin, eğer daha önce bu kuponu zaten kullandınız derse de ısrar edin veriyor birkaç denemeden sonra. Uğraşmak istemezseniz de genelde anasayfada çıkan çark da 200/750 kupon veriyor bende. Canlı desteğin verdiği %20 kuponun da 221 TL gibi bir sınırı var.Temudan kupon falan alma var mı veya da sipariş limitini geçmeden sipariş geçme yöntemi
temu gibi canlı destek yok ticket açıyon bottan derdine göre saatler sonra cevap veriyorlar çok hantal günde 1 mesaj 1 mesaj nereye kadar uzarsa artıksheinde nerden para iadesi yapıyoruz gelmezse yapalım
Harcama itirazında bulunacaksınsheinde nerden para iadesi yapıyoruz gelmezse yapalım
kaybolmazsa iyi valla dediğim gibi 3 aralıkta trye gelen siparisim vardi 30 liralik hala teslim edilmedi ucuz diye iplemedim ama bu son siparisler diye baya bi abandik bunlar gelmezse ayikla pirincin tasini14 Ocak'ta havaalanına gelen 8 Shein paketimden sadece biri teslim edildi, diğerlerinde güncelleme yok. Benim iyimser tahminime göre bu paketler boş bir deponun en dibine atıldı, üzerine de yeni gelen panik siparişler birikti. 14 Ocak'tan daha sonra gelen paketler muhtemelen bu paketlerden daha önce teslim edilecek.
Diğer yandan Temu'nun DHL ile yolladıkları paket 14 Ocak'ta gelip 15'inde geçmiş gümrükten. Aras ile gönderdikleri de 16 Ocak'ta gümrüğe gelmiş hâlâ geçmedi.
Ay sonuna yeterince zaman var diye düşünüyorum, henüz panik yapmaya gerek yok. Kendimi tutamayıp 17'sinde bir sipariş daha verdim, paketleme bekliyor. Gün geçtikçe daha da yavaşlıyor işleyiş, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.
Nasıl gelmiyor yaa, temudan o kadar sipariş verdim Ptt DHL gecikmeden getirdi arasın..kaybolmazsa iyi valla dediğim gibi 3 aralıkta trye gelen siparisim vardi 30 liralik hala teslim edilmedi ucuz diye iplemedim ama bu son siparisler diye baya bi abandik bunlar gelmezse ayikla pirincin tasini
o öyle değil sadece devamlı arge malzemeleri alanlara yönelik malzeme düzenlemesi yapılacak diğer türlü gene keyifi alışverişlerde vatandaş üzülecekKanka sakat misin Türkiye'de hangi verilen vergi kararı geri alınmış