❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Sipariş vermek niye yamyamlık olsun ha ama yanlışlık olduğu ortaya çıktıktan sonra thh ye giden yamyamdır o başka

Hatay depremine nasıl bağladınız ya, ne alakası var bununla
Bugünden itibaren sıcak fırsatlarda 1 konu dahi açmayacağım millet tanımadan çok kolay laf atıyor. Desem ki thh ye gideceğim şöyle yapacağım böyle yapacağım haklı, iptal gelirse yapacak bir şey yok satıcı belli. Ha hepsiburada olsaydı satıcı o zaman tüm haklarımı arardım

Bugünden itibaren sıcak fırsatlarda 1 konu dahi açmayacağım millet tanımadan çok kolay laf atıyor. Desem kithh ye gideceğim şöyle yapacağım böyle yapacağım haklı, iptal gelirse yapacak bir şey yok satıcı belli. Ha hepsiburada olsaydı satıcı o zaman tüm haklarımı arardım
Ah bi hepsiburada amazon falan olaydı :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen takma hocam konu açmaya devam

Herşeyin normalden 10 katına satıldığı güzel ülkemizde insanların avantajlı ürünler almaya çalıştığı foruma gelip ileri geri konuşmak ne kadar mantıklı. Hiçbir firma anamız babamız değil kimsenin karını ve malınıda düşünmek zorunda değiliz

Bu yüzden iptal gelebilir diye açtım konuyu. İnsanları zora sokmuyoruz fırsat yakalamaya çalışıyoruz ha iptal gelir thh ye gidenler olursa o onların vicdanına kalmış. Amerika da veya avrupa da sergilediğin fiyattan göndermek zorunlu mesela sistemsel hatayı tüketici değil satıcı karşılamalı yani olay normalde hepsiburadaya kalmalı da maalesef satıcıya ceza verebilirler iptal gelirse
bu mantıkla artık alışveriş yaparken en yüksek fiyattan alalım ki kimseyi zora sokmayalım 😀

Bugünden itibaren sıcak fırsatlarda 1 konu dahi açmayacağım millet tanımadan çok kolay laf atıyor.
Canını sıkmaya değecek bir durum değil, anonimliğin arkasına sığınan çok cins kişiler olabiliyor. Takılmadan gülüp geç. Paylaşımlara devam.

Ben 32 liraya 2 tane minecraft figürü konusu açtım adam gelip altına gereksiz falan yazmış

Dün a101den çay aldım etiketle kasa arasında 80 lira oynuyor etiket fiyatını talep etmek hakkım olmasına rağmen iptal edin ürünü istemiyorum fazla olan bu fiyattan dedim ürün ile beraber yarın gelin kredi kartı hemen iade edemiyoruz dedi. Ben dedim savruk insanım fişi kaybedersem ne olacak? İade alamayız dedi. O zaman iademi şimdi yapın dedim. Suratlarıyla dövdüler beni 15 dk işlemin bitmesini bekledim. iyi doğru olmak bir bok ifade etmiyor bu toplumda iyi olmak doğru olmak demek ezilebilecek insan demek bu toplum çürümüş artık bakmayın kimsenin gözünün yaşına. Wellcome to the jungle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,429
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri