Alioskii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
Aynısı 1tb bu fiyattaydı ödeme ekranında hata verdi alıyodum tamKingston 512GB KC3000 NVMe Okuma 7000MB-Yazma 3900MB M.2 SSD (SKC3000S-512G)
İki tanesi 6700e geldi![]()
Aynısı 1tb bu fiyattaydı ödeme ekranında hata verdi alıyodum tamKingston 512GB KC3000 NVMe Okuma 7000MB-Yazma 3900MB M.2 SSD (SKC3000S-512G)
İki tanesi 6700e geldi![]()
argümana bak etiklikle ne alakası var xd
Bu yüzden iptal gelebilir diye açtım konuyu. İnsanları zora sokmuyoruz fırsat yakalamaya çalışıyoruz ha iptal gelir thh ye gidenler olursa o onların vicdanına kalmış. Amerika da veya avrupa da sergilediğin fiyattan göndermek zorunlu mesela sistemsel hatayı tüketici değil satıcı karşılamalı yani olay normalde hepsiburadaya kalmalı da maalesef satıcıya ceza verebilirler iptal gelirse
Bu fiyatta iyi gibi, şu da 2300Aynısı 1tb bu fiyattaydı ödeme ekranında hata verdi alıyodum tam![]()
Ya gelirseYazılı olmayan kurallar vardır güzel kardeşim. Yamyam olmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir yanlışlık olduğunun farkında olup bile bile almaya fırsat denmiyor maalesef.
Bir e ticaret sitesinde ekranda yazan fiyattan sepetime ekleyip ödemesini yaptım ne yamyamlığı xd gelir gelmez o tartışılırYazılı olmayan kurallar vardır güzel kardeşim. Yamyam olmaya gerek yok.
Bir yanlışlık olduğunun farkında olup bile bile almaya fırsat denmiyor maalesef.
Yanlışlık olduğu bence de bu indirimde belli ama belirli dönemlerde absürt indirimler oluyor ve firmalar gönderebiliyor ürünleri o zaman hiçbir zaman indirimli ürün almayalımYazılı olmayan kurallar vardır güzel kardeşim. Yamyam olmaya gerek yok.
Entegrasyon yazılımları patlamışFirmayı aradım az önce yanlış fiyatlandırma dedi magazayi düzenlemeye aldık dedi
Yanlışlık olduğu bence de bu indirimde belli ama belirli dönemlerde absürt indirimler oluyor ve firmalar gönderebiliyor ürünleri o zaman hiçbir zaman indirimli ürün almayalım
alanlara ne olacak şimdi daha önce yaşayan var mıEntegrasyon yazılımları patlamış
Yağmacı mı olduk şimdi de? Yok arkadaş insanlar ucuz ürün alsın diye konu açıyoruz denmeyen laf kalmadı. Hepsiburada önce adam akıllı entegrasyonunu yapsın cezaları firmalara kesmesinHocam gayet ne indirimli ne değil anlaşılıyor. Birbirimizi kandırmaya gerek yok. Hatay depremindeki yağmacılar gibi oldu burası bir anda...