thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,664
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada dediğini hepsiburaya iletip ssd yi farklı firma üzerinden alan bir tanıdığım olduoğuz uyan oğuuuuz
bu arada dediğini hepsiburaya iletip ssd yi farklı firma üzerinden alan bir tanıdığım olduoğuz uyan oğuuuuz
adam siparişleri görünce bence direk dükkanı kapatmıştırsatıcı ban mı yedi ben mi yanlış görüyorum : DD
argümana bak etiklikle ne alakası var xdÇok belli yanlışlık olduğu bile bile insanları zora sokmaya ne kadar meraklısınız. Ayıptır, hiç etik değil. Yok kupon verirler yok fark ödetmeden başka ürün yollamak zorundalar diyenler bir şekilde çıkar...
Bu yüzden iptal gelebilir diye açtım konuyu. İnsanları zora sokmuyoruz fırsat yakalamaya çalışıyoruz ha iptal gelir thh ye gidenler olursa o onların vicdanına kalmış. Amerika da veya avrupa da sergilediğin fiyattan göndermek zorunlu mesela sistemsel hatayı tüketici değil satıcı karşılamalı yani olay normalde hepsiburadaya kalmalı da maalesef satıcıya ceza verebilirler iptal gelirseÇok belli yanlışlık olduğu bile bile insanları zora sokmaya ne kadar meraklısınız. Ayıptır, hiç etik değil. Yok kupon verirler yok fark ödetmeden başka ürün yollamak zorundalar diyenler bir şekilde çıkar...
Fiyatlarda yağmalanmayacak gibi değildi şimdiOlum ne çok yamyam var la sarı siteye donmus burası![]()
Ah be alamadık beceremedicBu yüzden iptal gelebilir diye açtım konuyu. İnsanları zora sokmuyoruz fırsat yakalamaya çalışıyoruz ha iptal gelir thh ye gidenler olursa o onların vicdanına kalmış. Amerika da veya avrupa da sergilediğin fiyattan göndermek zorunlu mesela sistemsel hatayı tüketici değil satıcı karşılamalı yani olay normalde hepsiburadaya kalmalı da maalesef satıcıya ceza verebilirler iptal gelirse