Reklam yasak reklam uapmaMerhaba,
Spora yeni başladığın için doğru supplement seçimi yapmak oldukça önemli. Protein tozu almayı düşünmen güzel bir adım, ancak ürün seçerken kaliteye dikkat etmeni tavsiye ederim. Bütçen 500-550 TL aralığında olduğu için sana birkaç öneride bulunmak isterdim. Fakat o bütçelerde ürünlere protein diyemeyeceğim.
Önerilerim:
Düşük bütçeli ve kalitesiz protein tozları, istediğin etkiyi sağlamayabilir ve paranı boşa harcamış olabilirsin. Kaliteli bir ürün kullanmak, hem sağlığın hem de spor performansın için daha faydalı olacaktır.
- Multipower %100 Pure Whey Protein: Alman kalitesiyle üretilen bu ürün, yüksek saflıkta protein içeriğiyle kas gelişimini destekler.
- Torq Nutrition Whey Protein: Hızlı emilim sağlayan bu protein tozu, antrenman sonrası için ideal bir seçenektir.
Daha fazla bilgi ve farklı ürün seçenekleri için eprotein sitesine göz atabilirsin.
Başarılar dilerim!
protein tozları çokkkk gereksiz kırmızı etle aynı paraya geliyor hatta daha pahalı enayi miyim biftek yemek varkenMerhaba,
Spora yeni başladığın için doğru supplement seçimi yapmak oldukça önemli. Protein tozu almayı düşünmen güzel bir adım, ancak ürün seçerken kaliteye dikkat etmeni tavsiye ederim. Bütçen 500-550 TL aralığında olduğu için sana birkaç öneride bulunmak isterdim. Fakat o bütçelerde ürünlere protein diyemeyeceğim.
Önerilerim:
Düşük bütçeli ve kalitesiz protein tozları, istediğin etkiyi sağlamayabilir ve paranı boşa harcamış olabilirsin. Kaliteli bir ürün kullanmak, hem sağlığın hem de spor performansın için daha faydalı olacaktır.
- Multipower %100 Pure Whey Protein: Alman kalitesiyle üretilen bu ürün, yüksek saflıkta protein içeriğiyle kas gelişimini destekler.
- Torq Nutrition Whey Protein: Hızlı emilim sağlayan bu protein tozu, antrenman sonrası için ideal bir seçenektir.
Daha fazla bilgi ve farklı ürün seçenekleri için eprotein sitesine göz atabilirsin.
Başarılar dilerim!
2 sene geçmiş üstünden nerdeyse hocam bastım iğneyi bilehocam bu bütçede proteinocean whey protein tozu gayet mantıklı seçim bence. ben 3 aydır kullanıyorum lansman ürününü, fiyatına göre içeriği dürüst. millet hammadde paylaşmıyor falan diyor da adam gibi türk markası sonuçta, en azından ulaşabiliyorsun bi sorun olsa. tadı da fena değil çikolatalı aldım içilebilir seviyede. 500-550 bütçeyle zaten başka seçenek yok piyasada, scitec falan 1000+ olmuş. ocean al kullan görürsün faydasını, olmadı tavuğa devam edersin artık ama bence memnun kalırsın.
Harbiden bastın mı2 sene geçmiş üstünden nerdeyse hocam bastım iğneyi bile![]()
Hardlineyi tavsiye ederim reisSpora başlayalı fazla olmadı protein tozu almak istiyorum denemek için protein ocean lansman ürünü olan tozu almayı düşünüyorum sizin bi öneriniz varmıdır bütçem 500-550
Reis iğnleri kullanırken kuşu korumak için kullanılar ilaçlar var diye biliyorum bi ara arkadaşım yanımda iğne vuruyodu yılbaşında escdeydiYok yok kuşumu kaybetmek istemem![]()