❌İndirim Bitti! ZOTAC 5070-7500F-MSI PRO B840M-B -> 52.298,67 TL

Hocam bugün vatanı aradım kargo firması kayıp olduğunu iletmiş yeniden gönderim sağlayacaklarmış. Yarın kargoya yeniden verecekler. Sizde durum nedir?
Hocam bana yarın kargo firmasıyla görüşeceğiz sizi tekrar ararız dediler.
Halen mail de atmaya devam ediyorum.

Hala kargo firması ile görüştüklerini söylüyorlar. Vallahi sıkıntıdan öleceğim 😂
Hocam geçmiş olsun kargo firmasından dönüş olmadıysa daha işin var demektir. Ben salı günü kargonun kayıp haberini aldığımda vatan dedi ki çarşamba ürün çıkışı sağlanacak tekrardan. Bil bakalım ne oldu hala ürün çıkışı sağlanmadı 😂 Bir ay olacak bir hafta sonra, sistemin ilk ödemesini yaptım ikinci ödemesinin vakti gelecek ama ortada sistem yok

Hocam geçmiş olsun kargo firmasından dönüş olmadıysa daha işin var demektir. Ben salı günü kargonun kayıp haberini aldığımda vatan dedi ki çarşamba ürün çıkışı sağlanacak tekrardan. Bil bakalım ne oldu hala ürün çıkışı sağlanmadı 😂 Bir ay olacak bir hafta sonra, sistemin ilk ödemesini yaptım ikinci ödemesinin vakti gelecek ama ortada sistem yok
Hocam bende halen durum aynı.
Umarım sizin parçaları kargolamislardir

Hocam son durumu bildiriyorum. Artık sinir stres oldum. Cumartesi ürün kargoya verildi pazartesi gelecek dendi. Ben iki adet 16gb ram satın almıştım. Fakat faturamda sadece 1 adet vardı. Aradım sordum ve dediler ki ne sipariş verdiyseniz o gelecek sıkıntı yok. Pazartesi kargoyu beklerken yeni bir kargo çıkışı bildirimi aldım. Kargom geldi sadece ssd gelmiş. Ramlerin çıkışı da olmamış yani sadece biri için işlem yapmışlar ikincisini dün arayıp işleme aldırdım. Farklı depolardan çıkış sağlanıyor diyorlar fakat 3 güne anca çıkış yapıyorlar böyle saçmalık olmaz ya. Cumartesi sadece ssd yola çıkmış, pazartesi de büyük ihtimalle ikinci fatura kestikleri anakart ve 1 tane ram yola çıktı. Daha ekran kartı , işlemci ve diğer ram ne zaman yola çıkacak ne olacak bilmiyorum. Çok berbat saçma sapan bir süreç yaşıyorum. Bir an önce kargodan kayıp bilgisini almak için bastırın hocam çünkü vatanda ki süreç de kargo kadar bekletecek sizi.

anam anam anam neler olmuş öyle okumaya çekiniyorum göz ucuyla baktım Allah yardımcınız olsun

Hocam son durumu bildiriyorum. Artık sinir stres oldum. Cumartesi ürün kargoya verildi pazartesi gelecek dendi. Ben iki adet 16gb ram satın almıştım. Fakat faturamda sadece 1 adet vardı. Aradım sordum ve dediler ki ne sipariş verdiyseniz o gelecek sıkıntı yok. Pazartesi kargoyu beklerken yeni bir kargo çıkışı bildirimi aldım. Kargom geldi sadece ssd gelmiş. Ramlerin çıkışı da olmamış yani sadece biri için işlem yapmışlar ikincisini dün arayıp işleme aldırdım. Farklı depolardan çıkış sağlanıyor diyorlar fakat 3 güne anca çıkış yapıyorlar böyle saçmalık olmaz ya. Cumartesi sadece ssd yola çıkmış, pazartesi de büyük ihtimalle ikinci fatura kestikleri anakart ve 1 tane ram yola çıktı. Daha ekran kartı , işlemci ve diğer ram ne zaman yola çıkacak ne olacak bilmiyorum. Çok berbat saçma sapan bir süreç yaşıyorum. Bir an önce kargodan kayıp bilgisini almak için bastırın hocam çünkü vatanda ki süreç de kargo kadar bekletecek sizi.
buyuk gecmiş olsun, sizin durumları gorunce iyiki web ten alamamış, magazadan gidip almısım diyorum..
27 aralık satın aldım, 30 aralık kasa elimde idi..
test vs yaptım sıkıntı yok. windows&ofis etkinleştirme yaptım. simdide 25h2 iso modluyorum kendime..
ayar yaparken arada foruma girince sizin durumu gorup uzuluyorum ya.. nededeyse 1 ay oluyor..

Benzer bir olay da benim başıma geldi. Ekran kartını bekliyorum hala...

Bu konuda sonlarda anlattım

Ben bu kargo firmalarını seveyim. Hasarlı leş gibi kutuyla geldiği için kabul etmediğim ekran kartım hala ilimdeki bana teslimat çıkartan şubede bekliyormuş. Ayın 16sından beri... Söyleyeceklerim bu kadar. Dünyanın bir ucundan geliyor bu ürünler bir sıkıntı olmuyor. Ülke içinde bi ekran kartını teslim edip içinden çıkamadılar. Birisi kargoyu kaybeder 15 gün ona beklerim birisi hasarlı getirir 1 hafta ona beklerim. Teslim edildi tekrar çıkışı yapıldı derken 25 günü kesin bulacak bu iş. 1 ay içinde teslim alabilirim umarım.:kizginpeepo:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,814
Üyeler
190,274
Son üye
pacmanizer
Geri