Katılıyorum.Keşke spoiler yemeden oynasaydım sonu hiçbir etki bırakmadı bendeOyun çok hızlı yada yavaş degil tadında oynarsanız oyun açık dünyası olsun hikayesi olsun aşırı keyifli bence ben çok başlayıp bıraktım ama sonunda bitirdim daha tadında oynasaydım demiştim
Kanka ben yazmadım onu mesajını ssledim öyle yazdı, ayrıca şakalaşıyorum.film bu? pp yapınca fanboy mu oluyor. bir oyunun savunuculuğunu yapacak kadar fikirsiz olmayın. biri bir şeyi sever başka biri sevmez.
2 kitleyide at çöpe gitsin ben rdr yi bitirdiğimde güzel hissettim eksikleri olsada baya iyi oyun demiştim sonra baktım her yorumda oyunu tanrı katına çıkarıyolar o yüzden soğudum oyundan diğer kitlede oyuna çöp diyor ortası yokOyun kültürü GTA ve Assassin's Creedi geçememiş cahillerin şöyle konular hakkında yorum yapması çok sinir bozucu. Bir taraf RDR yi tanrı katına çıkartıyor, diğer taraf da oyuna sadece at sürme simülasyonudur diyor. Cahilliğiniz mide bulandırıyor, dışarıdan böcek gibi görünüyorsunuz. Sadece oyun değil, herhangi bir şeyi eleştirmeden önce o konuda ne seviyede bilgi ve kültüre sahip olduğunuzu sorgulayın lütfen.
rockstar oyununa çöp dersen çarpılırsın. oyun teknik anlamda mükemmel hikayesi de güzel sayılır ama herkese hitap edecek bir oyun değil.2 kitleyide at çöpe gitsin ben rdr yi bitirdiğimde güzel hissettim eksikleri olsada baya iyi oyun demiştim sonra baktım her yorumda oyunu tanrı katına çıkarıyolar o yüzden soğudum oyundan diğer kitlede oyuna çöp diyor ortası yok
Tam Last Of Us oynayan adam bunu nasıl sevmez dicekrim devamını okuyunca taşlar yerine oturdu.oyuna odaklamadan %40a kadar geldim gram zevk almadım
biraz odaklandıkktan sonra çok sevdim
Nuri senin mesajı ben yazdım sandım profiller aynı yaKatılıyorum.Keşke spoiler yemeden oynasaydım sonu hiçbir etki bırakmadı bende
Hocam bizim yüzümüz ne zaman gülecek be Ne zaman su haylayf3Nuri senin mesajı ben yazdım sandım profiller aynı ya![]()
Evet hocam tam hatırlamıyorum youtubeda falan videosu vardır kampta dutch ile arthurun çadırını geliştirince açılıyordu yanılmıyorsam.Hızlı Seyehat mi vardı
At sürme sim fanboyu laf bulamayınca yapay zeka imdadına yetişti.
Tam Last Of Us oynayan adam bunu nasıl sevmez dicekrim devamını okuyunca taşlar yerine oturdu.
Spoiler vermene gerek yoktuAt sürme sim fanboyu laf bulamayınca yapay zeka imdadına yetişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tlou daha iyi hikaye olarak rdr2'de kötü adamcilik yapıyoruz sonda ise micah tarafından kafadan mermi yiyip ölüyoruz ama tlouda bu yok Joel gitse bile ellie halen duruyor hikaye olarak en anlamda daha iyi.
Gençsin güzel kardeşim, toysun daha. Narrative'den anladığın yok, dramadan anladığın yok gelmiş ahkam kesiyorsun. Arthur Morgan karakteri oyun camiasında yazılmış en iyi, en gri karakterlerden birisidir ve oyun o kadar iyidir ki istediğin yanı besleyebilirsin. Oyun bunu hem cutsceneler ile hem çevresel detaylarla da hissettirecek kadar ince tasarlanmış. Insta ve TikTok yüzünden beyniniz yanmış, odak süreniz 1dk altına düşmüş gelmiş burada RDR2 eleştirisi yapıyorsun.At sürme sim fanboyu laf bulamayınca yapay zeka imdadına yetişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tlou daha iyi hikaye olarak rdr2'de kötü adamcilik yapıyoruz sonda ise micah tarafından kafadan mermi yiyip ölüyoruz ama tlouda bu yok Joel gitse bile ellie halen duruyor hikaye olarak en anlamda daha iyi.
Evet RDR'den başka at sürme simülasyonu gelmeyecek dünyaya.Gençsin güzel kardeşim, toysun daha. Narrative'den anladığın yok, dramadan anladığın yok gelmiş ahkam kesiyorsun. Arthur Morgan karakteri oyun camiasında yazılmış en iyi, en gri karakterlerden birisidir ve oyun o kadar iyidir ki istediğin yanı besleyebilirsin. Oyun bunu hem cutsceneler ile hem çevresel detaylarla da hissettirecek kadar ince tasarlanmış. Insta ve TikTok yüzünden beyniniz yanmış, odak süreniz 1dk altına düşmüş gelmiş burada RDR2 eleştirisi yapıyorsun.
Ayrıca görüşüne ve bakış açına saygı da duymuyorum, çünkü anlamadığın bir şeyi eleştiriyorsun. Amacın taşlamak değil öğrenmek olsa idi RDR2 neden güzel bir oyun, hatta daha iyisi neden gelmeyecek sayfalarca anlatabilirdim ama senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. O yüzden bu oyundan keyif alamayıp iyi yanını göremeyen herkes için çok üzülüyorum.