Shein indirimli ürünler

Bana sadece 2 paket geldi.Güncelleme olmayanlar gelmedi hala

10-14 Ocak arası vermiş olduğum 6 sipariş az önce geldi. 36TL'ye satılan nebulazatorde geldi. Tıbbi cihaz sayarlar gönderilmez yazılmıştı geçmiş gümrükten. Siparişlerimin 4 tanesi 2li olarak birleştirilmiş olarak geldi Aras'tan.

7 ocakta sipariş verdiklerimin hepsi gümrükte 14 ocaktan beri bekliyom bu saatten sonra sipariş vereceklerim vardı bunları görünce vazgeçtim

SHEIN ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Uzun süren teslimat süresinden kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Kontrolümüz sonucunda, uzun gecikme nedeniyle paketinizin ücreti iade edilmiştir.

Ne yazık ki, paketin bu aşamada teslim edilme olasılığı oldukça düşük, çünkü ciddi bir gecikme yaşandı.

Bu durumun yol açtığı hayal kırıklığı için gerçekten üzgünüz.

Adamlara paketim nerede diye yazdım, iptal üstüne iade ettiler. Ürün hâlâ elime ulaşabilir pek önemli bir şey değil ama desteğe yazınca iptal gelebiliyor tahmini teslim tarihinden sonra yazanlara.

SHEIN ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Uzun süren teslimat süresinden kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.

Kontrolümüz sonucunda, uzun gecikme nedeniyle paketinizin ücreti iade edilmiştir.

Ne yazık ki, paketin bu aşamada teslim edilme olasılığı oldukça düşük, çünkü ciddi bir gecikme yaşandı.

Bu durumun yol açtığı hayal kırıklığı için gerçekten üzgünüz.

Adamlara paketim nerede diye yazdım, iptal üstüne iade ettiler. Ürün hâlâ elime ulaşabilir pek önemli bir şey değil ama desteğe yazınca iptal gelebiliyor tahmini teslim tarihinden sonra yazanlara.
Vergi dahil mi iade ediyorlar.Ve kaç günlük paketti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,782
Üyeler
187,986
Son üye
berkexjok
Geri