Hangi Klavye Daha İyidir

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,014
Merhaba, iki klavye arasında kaldım, switch markaları yazmıyor ya da bulamadım, bilen varsa hangisi daha iyidir veya daha iyi önerileri olan varsa bekliyorum.

Merhaba, iki klavye arasında kaldım, switch markaları yazmıyor ya da bulamadım, bilen varsa hangisi daha iyidir veya daha iyi önerileri olan varsa bekliyorum.
bitfenixi ilk defa gördüm bilgim yok onun dışında yüzde kaçlık istiyorsun
bütçen ne kadar
blue mu red mi swich istersin

az daha koy mad 60al

bitfenixi ilk defa gördüm bilgim yok onun dışında yüzde kaçlık istiyorsun
bütçen ne kadar
blue mu red mi swich istersin
Attığım örneklerdeki gibi hocam.
Full klavye ve Red Switch istiyorum, bütçe 1500 civarı.
az daha koy mad 60al
Full klavye arıyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu BitFenix'i satan sitelerin açıklamalarında Lineer yazmıyor, Tactile yazıyor, Red Switch olması ve Tactile yazması saçma değil mi, açıklama yanlış yazılmış olabilir mi?

Attığım örneklerdeki gibi hocam.
Full klavye ve Red Switch istiyorum, bütçe 1500 civarı.

Full klavye arıyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu BitFenix'i satan sitelerin açıklamalarında Lineer yazmıyor, Tactile yazıyor, Red Switch olması ve Tactile yazması saçma değil mi, açıklama yanlış yazılmış olabilir mi?
neden full dsotum

neden full dsotum
Bu nasıl bir soru hocam? Full istiyorum yani, bir nedeni olmasına da gerek yok bence ama daha çok hoşuna gidiyor numerik tuş takımına alışıklığım var, kullanırken daha rahat ediyorum, Home, End, PageUp, PageDown tuşlarını sık sık kullanıyorum, küçük klavyelerde FN ile beraber basmak zor oluyor. Kısacası full klavye çok daha konforlu oluyor.

Bu nasıl bir soru hocam? Full istiyorum yani, bir nedeni olmasına da gerek yok bence ama daha çok hoşuna gidiyor numerik tuş takımına alışıklığım var, kullanırken daha rahat ediyorum, Home, End, PageUp, PageDown tuşlarını sık sık kullanıyorum, küçük klavyelerde FN ile beraber basmak zor oluyor. Kısacası full klavye çok daha konforlu oluyor.
merak ettim sadece :) :)

Geri