Elinde AK 680 Driverı Olan Varmı

Reaksiyon skoru
0
Ben yeni AK 680 aldım ama drıverını bulamadım acaba elinde driverı olan varsa verebilirmi (google drivedaki drıverı denedim olmadı)

Satın aldığın ürünün bağlantısını atar mısın? Ajazz, Aula falan içeriğine göre 1-2 model yapıyor. Açıkcası farklı isimler vermek yerine karmaşayı artıyorlar. Yok Ajazz AK680, Ajazz AK680 MAX gibi gibi.

Ürünü satın aldığın bağlantıyı atar mısın?
ben amazondan aldım atıyım hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de bunun yeşil versiyonu var. Ben geçen sene başlarında almıştım ve o zaman Çince sitesinde sürücü vardı. Şimdi galiba kaldırmışlar. Yerine Max modelleri geldiğinden sürücüyü niye kaldırırsın garip. Çinliler bazı şeylerde hakikaten aşırı saçma davranıyorlar.

Neyse şimdi klavyeyi çıkarıp taktım. Web driver kısımlarına baktım ama algılamıyor.

Çinliler şu sürücüleri tek bir uygulamaya taşıma olayını keşke yapsalar. Böyle saçma sapan dertlerle uğraştırıyorlar. Biraz yabancı kaynakları araştıracağım. Kendilerine ait Discord'u olsa kullanıcıları genelde oralarda böyle şeyleri paylaşıyorlar. Bulursam konuya atarım.

Bu bende çalışıyor.

2026-01-20_17-20.webp

Şu konudan buldum, belki konudaki mesaj seni yanıltmış olabilir.

BC Uninstaller ile sürücüyü kaldırın. Sonra sistemi yeniden başlatın. Tekrar yükleyin ve tekrar sistemi yeniden başlatıp deneyin.

Aynı klavyenin kahverengi switch ve gri versiyonu. Yani bende çalıştıysa ve modeli değiştirmedilerse çalışması lazım.

2026-01-20_17-21.webp

Son düzenleme:
Bu arada artık sitelerinde MAX modellerinin sürücüleri var. Klavye kutusuna bir baksana belki seninki MAX'dır. Bizim satıcılar genelde ürün sayfalarını falan güncellemiyorlar.

yok kutusunda max felan yaszmıyor zaten max suruculerini denedim olmadı sımdı senın attıgını deniyeceğim
--
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine olmadı nasıl yapıcagım

Sende Direkt mi giriyor yoksa bekletiyormu
Herhangi bir bekletme olmadı. Kısayola tıklıyorum direkt açılıyor. 2025'de yüklediğim sürücü arayüzü biraz farklıydı ve ilk girişte cihaz seçmemi istiyordu. Bunda cihaz seçmemi istemedi.

Geri