Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
DŞFKHMADGKJHDFSHDF1 ay oldu elime ulaşmayalı desteğe paketimin durumu nedir diye yazdım özür dileyip iade+iptal ettiler. Vergi dahil ne ödediysem. (36,34 TL)![]()
DŞFKHMADGKJHDFSHDF1 ay oldu elime ulaşmayalı desteğe paketimin durumu nedir diye yazdım özür dileyip iade+iptal ettiler. Vergi dahil ne ödediysem. (36,34 TL)![]()
Desteği fazla zorlamamak lazım1 ay oldu elime ulaşmayalı desteğe paketimin durumu nedir diye yazdım özür dileyip iade+iptal ettiler. Vergi dahil ne ödediysem. (36,34 TL)![]()
Ne yapacağını söylemiş zaten. İşe yaramazsa da bekleyeceksin her türlü başka yapacak bir şeyimiz yok gelen gelir gelmeyenle de vedalaşırız.Kontrol ettiğimizde, paketiniz şu anda Türkiye gümrüğünde/transferinde olup, Aras Kargo henüz teslim almamıştır. Maalesef, paket gümrüğe girdikten sonra gümrükleme süreci yerel makamlar tarafından yürütülmekte ve zamanlama üzerinde sınırlı kontrolümüz bulunmaktadır.
Paketin 1-6 Şubat düzenleme son tarihinden önce işleme alınmasını sağlamanın en hızlı yolu olduğu için, lütfen en kısa sürede doğrudan kurye (Aras Kargo) ile iletişime geçerek hızlandırılmış gümrükleme talebinde bulunmanızı önemle tavsiye ederiz.
Ne yapayım şimdi, ayın 3'ünden beri bekliyor gümrükte.
Paketini ayrıca arayıp bulacak değiller ya bekleyeceksin mecburKontrol ettiğimizde, paketiniz şu anda Türkiye gümrüğünde/transferinde olup, Aras Kargo henüz teslim almamıştır. Maalesef, paket gümrüğe girdikten sonra gümrükleme süreci yerel makamlar tarafından yürütülmekte ve zamanlama üzerinde sınırlı kontrolümüz bulunmaktadır.
Paketin 1-6 Şubat düzenleme son tarihinden önce işleme alınmasını sağlamanın en hızlı yolu olduğu için, lütfen en kısa sürede doğrudan kurye (Aras Kargo) ile iletişime geçerek hızlandırılmış gümrükleme talebinde bulunmanızı önemle tavsiye ederiz.
Ne yapayım şimdi, ayın 3'ünden beri bekliyor gümrükte.
Valla anlamdım başka kargolarimda vardıbenim 2 kargom dağıtımda bakalım inş hepsi gelir birden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teslimat kodu olarak hepsine ayrı kod mu geldi
benimkiler de öyle reis şans işi yavbenim ürünlerde tık ilerleme yok sizinkiler yine iyi![]()
şans ve benbenimkiler de öyle reis şans işi yav![]()
inşallah gelmesine gelir bayadır güncelleme de yok yav bende deşans ve ben![]()