LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,545
Küçük kardeşi minnak kartshadow ventusun kardeşi ona göre![]()
Küçük kardeşi minnak kartshadow ventusun kardeşi ona göre![]()
Hocam shadows en giriş seviyesi modellerden biri. Hadi üç yıl garanti muhabbetine alınır desek ikinci elde garanti durumu ne olur belli olmaz.msi shadow 5080 60k 2k puan verdi 58k geldi 6 taksit aldım mantıklı mı sizce yeni gibiydi durumu
iptal ettim alacak arkadaş varsa shadow 5080 60k depo stoğa girer
aklımda zaten 5070ti inno vardı ilk ucuza görünce düşünmeden aldım haklısınız o yüzden iptal ettimHocam shadows en giriş seviyesi modellerden biri. Hadi üç yıl garanti muhabbetine alınır desek ikinci elde garanti durumu ne olur belli olmaz.
Zotac alın. Hatta 5080 diye zorlamayın 5070 Ti daha mantıklı, makas çok yüksek.
Altı taksit 39 bin civarına inno3d düşüyor, garantisini gamegaraj. Altı taksit 41 bin civarına zotac ssf modeller düşüyor garantisi endeks bilişim. İlle ana akım marka olsun derseniz 43'e ventus 49'a gaming x trio falan alınır her türlü.
hocam bir de vatandaki hangi 5070ti almak daha mantıklı inno normali 39k oc versiyonu 41k ve zotac 41k gibi fiyata geliyorHocam shadows en giriş seviyesi modellerden biri. Hadi üç yıl garanti muhabbetine alınır desek ikinci elde garanti durumu ne olur belli olmaz.
Zotac alın. Hatta 5080 diye zorlamayın 5070 Ti daha mantıklı, makas çok yüksek.
Altı taksit 39 bin civarına inno3d düşüyor, garantisini gamegaraj. Altı taksit 41 bin civarına zotac ssf modeller düşüyor garantisi endeks bilişim. İlle ana akım marka olsun derseniz 43'e ventus 49'a gaming x trio falan alınır her türlü.
OC almaya gerek yok. Şuan bendeki oc olmayan Inno3D 3.1ghz'e kadar çıkıyor undervolt ile. GDDR7 bellekler zaten zorlanmadan +3000mhz frekansa geliyor. Şimdi detaylı soğutma performansı testleri yapıyorum internette pek incelemesi olan bir model değil. Akşama yayınlarım buraya da link atarım.aklımda zaten 5070ti inno vardı ilk ucuza görünce düşünmeden aldım haklısınız o yüzden iptal ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bir de vatandaki hangi 5070ti almak daha mantıklı inno normali 39k oc versiyonu 41k ve zotac 41k gibi fiyata geliyor
bakalım dün indirime girmiş de kaçırdım ilk indirimde normal olanı alacağım bilgi için teşekkürlerAlın hocam bugün incelemesini yayınlayacağım Inno3D'nin. İki gündür yoğun şekilde kurcalıyorum
OC almaya gerek yok. Şuan bendeki oc olmayan Inno3D 3.1ghz'e kadar çıkıyor undervolt ile. GDDR7 bellekler zaten zorlanmadan +3000mhz frekansa geliyor. Şimdi detaylı soğutma performansı testleri yapıyorum internette pek incelemesi olan bir model değil. Akşama yayınlarım buraya da link atarım.
Zotac da üzmez kesinlikle. İki yıldır Zotac 4070 Ti Super Trinity kullanıyorum bir kez olsun sorun yaşamadım. Zaten iki marka da PC Partner'in alt markaları.
innonun 5080 chil modeli var :S Ekmek gibi kartAlın hocam bugün incelemesini yayınlayacağım Inno3D'nin. İki gündür yoğun şekilde kurcalıyorum
OC almaya gerek yok. Şuan bendeki oc olmayan Inno3D 3.1ghz'e kadar çıkıyor undervolt ile. GDDR7 bellekler zaten zorlanmadan +3000mhz frekansa geliyor. Şimdi detaylı soğutma performansı testleri yapıyorum internette pek incelemesi olan bir model değil. Akşama yayınlarım buraya da link atarım.
Zotac da üzmez kesinlikle. İki yıldır Zotac 4070 Ti Super Trinity kullanıyorum bir kez olsun sorun yaşamadım. Zaten iki marka da PC Partner'in alt markaları.
Bugüne kadar kullandığım kartlar gtx 750ti(Asus), rx 480(Sapphire), rx 6600xt(Xfx), rx 6700xt(Red Devil), rx 6800(gigabyte), rtx 3080 ti(gigabyte aorus extreme)ve son olarak rtx 5070(gigabyte eagle) oldu. Bu kartların içinde 750 ti hiç ses yoktu. Rx 6800 de biraz fazla ses vardı. Diğer kartların hepsinde ise minimal seviyede ses vardı. Cw siz kart gelene kadar iade etmek bana göre etik değil. Cw bir problem olsa başlı başına bu kartlar kalite kontrolden zaten geçmezdi. Ha dediğim gibi bazı kartlarda çok olabiliyor bana da denk geldi rx 6800 de. O tarz durumdan iade etmek mantıklı ama kulak dayıyıp ses geliyor diye iade etmek bana göre etik değil. Her türlü bunu satanlar zarar ediyor. Amazon iadeyi firmaya cw var diye veremiyorki depodan satmak zorunda kalıyor. Keyfi iadeye giriyor yani. Adamlar iade alıyor sen niye sorun yapıyorsun dersen de ileriye dönük suistimal dan bu tarz şeyler yasaklanır. Bir ara zaten keyfi iadeyi kaldırmayı denediler kanun olarak tepki çekti iptal oldu. İlerde yine karşımıza çıkabilir.4070ti ve 4080super aldım son 2 senede biri msi biri zotac çıkmadı şansıma elektronik şans işi ama kabul etmek zorunda değilsiniz
5 senedir geçmeyen kulak çınlamam var hocam birde onun cızırtısını çekemem fan sesini bastıran hertürlü anormal sesi iade ederim yanlış anlamayın lütfen.Bugüne kadar kullandığım kartlar gtx 750ti(Asus), rx 480(Sapphire), rx 6600xt(Xfx), rx 6700xt(Red Devil), rx 6800(gigabyte), rtx 3080 ti(gigabyte aorus extreme)ve son olarak rtx 5070(gigabyte eagle) oldu. Bu kartların içinde 750 ti hiç ses yoktu. Rx 6800 de biraz fazla ses vardı. Diğer kartların hepsinde ise minimal seviyede ses vardı. Cw siz kart gelene kadar iade etmek bana göre etik değil. Cw bir problem olsa başlı başına bu kartlar kalite kontrolden zaten geçmezdi. Ha dediğim gibi bazı kartlarda çok olabiliyor bana da denk geldi rx 6800 de. O tarz durumdan iade etmek mantıklı ama kulak dayıyıp ses geliyor diye iade etmek bana göre etik değil. Her türlü bunu satanlar zarar ediyor. Amazon iadeyi firmaya cw var diye veremiyorki depodan satmak zorunda kalıyor. Keyfi iadeye giriyor yani. Adamlar iade alıyor sen niye sorun yapıyorsun dersen de ileriye dönük suistimal dan bu tarz şeyler yasaklanır. Bir ara zaten keyfi iadeyi kaldırmayı denediler kanun olarak tepki çekti iptal oldu. İlerde yine karşımıza çıkabilir.
Yok direk size söylemedim bende. Sizin kendi makul sebebiniz var. Direk takıntı haline getiren arkadaşlar için söylemek istedim sadece.5 senedir geçmeyen kulak çınlamam var hocam birde onun cızırtısını çekemem fan sesini bastıran hertürlü anormal sesi iade ederim yanlış anlamayın lütfen.