🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

9070xt de gelmiş bak 2 farklı ürün. Bu 5070ti fiyatı şuan piyasasına göre ikinci el fiyatı müq bence

msi shadow 5080 60k 2k puan verdi 58k geldi 6 taksit aldım mantıklı mı sizce yeni gibiydi durumu

60 altına sarı sitede dahi kalmadı 5080 hem de 6 taksit sıfır gibi gelirse bence gayet iyi fiyat
5070ti alacaktım vatan paraf kampanyasıyla kartı açtım dün akşam indirimini bekliyordum görünce aldım vatanda da sıfır 5080 zotac aynı paraya geliyor hangisi daha mantıklı olur ona göre akşam iptal edeceğim

5070ti alacaktım vatan paraf kampanyasıyla kartı açtım dün akşam indirimini bekliyordum görünce aldım vatanda da sıfır 5080 zotac aynı paraya geliyor hangisi daha mantıklı olur ona göre akşam iptal edeceğim
zotacın o kartını ben beğeniyorum tasarımı ayrı bir güzel duruyor karar sizin hocam ikisi de mevcut piyasa da mantıklı

sıfır 5080 çok daha mantıklı tabi ki

teşekkürler cevaplarınız için iptal etmeye karar verdim vatan gece indiriminden zotac 5080 alacağım 58kya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,130
Üyeler
188,528
Son üye
aytaco
Geri