Maalesef öyle hocam, şu an kontrol ettiğimde incehesap vs 165k yazmış141k'ya güzel fiyat dediğimiz günlere geldik![]()
Maalesef öyle hocam, şu an kontrol ettiğimde incehesap vs 165k yazmış141k'ya güzel fiyat dediğimiz günlere geldik![]()
İncehesaba 130tl'ye geldiginde pahalı derdik bir de.Maalesef öyle hocam, şu an kontrol ettiğimde incehesap vs 165k yazmış
Hata alınıyor üründe, eklenmiyor sanırım çektiler.Asus RTX 5070 TI Prime PRIME-RTX5070TI-16G 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı : Amazon.com.tr
Asus RTX 5070 TI Prime PRIME-RTX5070TI-16G 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Yani o fiyata sarı sitede ürün yok gibi dengiHata alınıyor üründe, eklenmiyor sanırım çektiler.
60 altına sarı sitede dahi kalmadı 5080 hem de 6 taksit sıfır gibi gelirse bence gayet iyi fiyatmsi shadow 5080 59k 2k puan verdi 57 6 taksit geliyor aldım mantıklı mı sizce
shadow ventusun kardeşi ona göremsi shadow 5080 59k 2k puan verdi 57 6 taksit geliyor aldım mantıklı mı sizce yeni gibiydi durumu
5070ti alacaktım vatan paraf kampanyasıyla kartı açtım dün akşam indirimini bekliyordum görünce aldım vatanda da sıfır 5080 zotac aynı paraya geliyor hangisi daha mantıklı olur ona göre akşam iptal edeceğim60 altına sarı sitede dahi kalmadı 5080 hem de 6 taksit sıfır gibi gelirse bence gayet iyi fiyat
zotacın o kartını ben beğeniyorum tasarımı ayrı bir güzel duruyor karar sizin hocam ikisi de mevcut piyasa da mantıklı5070ti alacaktım vatan paraf kampanyasıyla kartı açtım dün akşam indirimini bekliyordum görünce aldım vatanda da sıfır 5080 zotac aynı paraya geliyor hangisi daha mantıklı olur ona göre akşam iptal edeceğim
sıfır 5080 çok daha mantıklı tabi ki5070ti alacaktım vatan paraf kampanyasıyla kartı açtım dün akşam indirimini bekliyordum görünce aldım vatanda da sıfır 5080 zotac aynı paraya geliyor hangisi daha mantıklı olur ona göre akşam iptal edeceğim