7500 tl ekran kartı önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
7500
5000-7500 tl arası bir bütçe ayırdım ekran kartı için
7500 tl civarına ilk düşüncem 3060 yeni dlss4.5 falanda geldi
5000tl civarına kalırsam 2060 düşünüyorum
amd 5000 ve 6000 serisine sürücü desteğini kesmiş galiba o yüzden amd ekran kartı düşünmüyorum varsa başka fikirleriniz alabilirim.

güzelde ben adanadayım param güvende olmadan il dışına güvenemiyorum
Siz bilirsiniz hocam ben kendi imzamda bulunan ekran kartını il dışından kargo yolu ile aldım. Güvenip güvenmemek size kalmış. YTD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adana içindeymiş hocam. Sıkı bir pazarlıkla 6500₺'e alabileceğinizi düşünüyorum.

vallaha çok fazla öyleleri de donanım arşivin son videolarından dolayı biraz ümidim var ama adanada ürün bulmak çok daha zor.
geçen 8k ya ryzen 5 5600g satan adam gördüm
Siz bilirsiniz hocam ben kendi imzamda bulunan ekran kartını il dışından kargo yolu ile aldım. Güvenip güvenmemek size kalmış. YTD
arkadas üstelik ibana yollayarak da ekstra riske gırerek aldı ve kartı geldıi

bence sende param guvende kullanmalısın alıcı taraflı bır sıstem zaten

arkadas üstelik ibana yollayarak da ekstra riske gırerek aldı ve kartı geldıi

bence sende param guvende kullanmalısın alıcı taraflı bır sıstem zaten
Evet benimki riskliydi ama önceden de böyle birçok kart aldığım için benim açımdan çokta riskli bir şey değildi ama herkes benim yaptığımı yapamaz zaten yapmamalıda. Benim yüzümden dolandırılırlarsa ben vicdan azabı çekerim. Yukarda kendi ilinin içerisinde alabileceği bir kart önerdim. Ona yönelmesi daha sağlıklı olur.

adana içindeymiş hocam. Sıkı bir pazarlıkla 6500₺'e alabileceğinizi düşünüyorum.
bunu yeni gördüm eyvallah bi pazarlığa girim

Evet benimki riskliydi ama önceden de böyle birçok kart aldığım için benim açımdan çokta riskli bir şey değildi ama herkes benim yaptığımı yapamaz zaten yapmamalıda. Benim yüzümden dolandırılırlarsa ben vicdan azabı çekerim. Yukarda kendi ilinin içerisinde alabileceği bir kart önerdim. Ona yönelmesi daha sağlıklı olur.
o riske girecek durumda değilim öğrenciyim verdiğim 1-2 bin lira boşa giderse sistemi dizmem uzar

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
o riske girecek durumda değilim öğrenciyim verdiğim 1-2 bin lira boşa giderse sistemi dizmem uzar
Doğrudur hocam bende öğrenciyim ama bulduğum ekran kartı ikinci el fiyatının daha altına sıfır kapalı kutuydu. Benim yerimde kim olsa yine aynı riske girerdi diye düşünüyorum :D

İl dışında sana ekran kartını getirebilecek bir akraban var mı? İstanbul'da varsa güzel olur.

İl dışında sana ekran kartını getirebilecek bir akraban var mı? İstanbul'da varsa güzel olur.
keşke olsa

6000 teklif attım

Son düzenleme:
Geri