🔥İndirim Stanley IceFlow 1,032TL AMAZON DEPO

DrequanN

80+
Reaksiyon skoru
115
Ürün Linki
ÜRÜN 2. EL ALIRKEN AÇIKLAMAYI OKUYUN BAZEN GERİ İADE OLABİLİYOR hasardan dolayı iade vs olmuş olabilir
1768934710733.webp

Beyler....

3 gün önce 2.3L olanını aldım. O gün geldiğinde buz parçaları ile soğuk su koydum içine. Şuan hala buzlu şekilde duruyor. Gerçekten stanley bu işi yapıyor. Oda sıcaklığı 26 derece bu arada.

3 gün önce 2.3L olanını aldım. O gün geldiğinde buz parçaları ile soğuk su koydum içine. Şuan hala buzlu şekilde duruyor. Gerçekten stanley bu işi yapıyor. Oda sıcaklığı 26 derece bu arada.
Ya ben de alacaksam büyük alayım dedim. Utanmasa benim kasanın boyunu geçecekti 2.3L olan.

Gittim 1.06L Go Quick Flip aldım 1.5L pet şişe uzunluğunda.

Alacak olanlar boyutlarına dikkat etsin. Tahmin etmediğiniz kadar büyük geliyorlar :kekw:

Ya ben de alacaksam büyük alayım dedim. Utanmasa benim kasanın boyunu geçecekti 2.3L olan.

Gittim 1.06L Go Quick Flip aldım 1.5L pet şişe uzunluğunda.

Alacak olanlar boyutlarına dikkat etsin. Tahmin etmediğiniz kadar büyük geliyorlar :kekw:

Boyut olarak büyük evet hocam. Eğer günlük yanınızda taşıyacaksınız 2.3L uygun değil. Ancak şimdiye kadar almadığıma pişman oldum, gerçekten kıytırık termoslar alana kadar 3-5 kuruş daha fazla verip stanley almak mantıklı. Tek kafama takılan noktası amazon satıcılı aldım, garantiye kaydettirdim acaba garantisi ömür boyu olacak mı onu merak ediyorum.

Boyut olarak büyük evet hocam. Eğer günlük yanınızda taşıyacaksınız 2.3L uygun değil. Ancak şimdiye kadar almadığıma pişman oldum, gerçekten kıytırık termoslar alana kadar 3-5 kuruş daha fazla verip stanley almak mantıklı. Tek kafama takılan noktası amazon satıcılı aldım, garantiye kaydettirdim acaba garantisi ömür boyu olacak mı onu merak ediyorum.
bence vardır benim ilk termosum araba aldığımızda yanında vermişlerdi ve garanti kaydını vs oluşturmamışltım ama yinede kapağında bir sorun olmuştu mail attım direk gönderdiler

Ben de sürekli cam şişeleri temizleyip, su ile doldurup taşıyordum odama. Kediler de evde var ne zaman çarpıp düşürürler veya elim çarpar ben düşürürüm diye beklemek istemedim, aldım bir modeli.

Boyut olarak da 1.5L şişe boyutu yeterlidir dedim, harbiden yeterli. Üstü daha çok kamptır, insanlarla paylaşmadır vs. gibi şeyler için. Pipetli olanı da vardı da pipetle uğraşamam dedim kapaklı sıcak-soğuk tutandan aldım.

Bir tane de küçük kahve için alacağım gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu almaya gerek yok kozmetık durumu ıyı yazıyor zaten
İndirime düşüyor ya fiyatları, uygun bulunca yakala bir tane. Modellere dikkat et bir de bazıları sıcağa dayanıklı sayılmaz pek.

Geri