Yardım 2k bütçe gamepad önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,080
max bütçe 2k üstü çıkmaz. genelde fifa, forza gibi oyunlar oynanacak. f/p kol önerilerinizi bekliyorum.

bunu 800 lirayken gordum bu fiyati gorunce hic veresim gelmedi kalitesi nasil onu da bilmiyorum hemde ustundeki kaplamasi guzel degil

bunu 800 lirayken gordum bu fiyati gorunce hic veresim gelmedi kalitesi nasil onu da bilmiyorum hemde ustundeki kaplamasi guzel degil
secuziyle aynı işte ve easysmx x15le, pek fazla seçeneğin yok bu fiyata alınır ayrıca 2025 başında millet 1.5a aldı aynısını hatta onun çantası da yoktu jiroskopu da

1 hafta önce bende konu açmıştım 2k gamepad önerisi için kimse bir şey yazmadı artık kendim seçim yaptım bbw aether ve gamepower force arasında kalmıştım gamepower aldım şuan severek kullanıyorum zaten fason üretim x15 in gamepower markası basılmış hali ben memnunum

easysmx diyorum aynı kol gamepowerın artısı var hatta 1 seneönce 1.5a aldı millet temudan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attıklarını bilmiyorum
gamepower da cantami varmis hic gormemistim. neyse bu attiklarim tam 2k seviyesinde bunlari buldum bi de big big won aether var o nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta önce bende konu açmıştım 2k gamepad önerisi için kimse bir şey yazmadı artık kendim seçim yaptım bbw aether ve gamepower force arasında kalmıştım gamepower aldım şuan severek kullanıyorum zaten fason üretim x15 in gamepower markası basılmış hali ben memnunum
bataryasi nasil hocam ne kadar dayaniyor stand olmayinca mecbur takmak lazim kabloya

gamepower da cantami varmis hic gormemistim. neyse bu attiklarim tam 2k seviyesinde bunlari buldum bi de big big won aether var o nasıl
bigbig falan hic bilmiyorum o diğer attığın claws throne un hem burda hem öbür forumda indirim konuları var bir bak tartısma dönüyordu

bigbig falan hic bilmiyorum o diğer attığın claws throne un hem burda hem öbür forumda indirim konuları var bir bak tartısma dönüyordu
burdaki konuya baktim bazıları dongle ile kullanirken 1 2 metre uzaklaşınca lag oluyor falan demis o da atk battle axe in aynisi zaten

Geri