stok yok onda
![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunu 800 lirayken gordum bu fiyati gorunce hic veresim gelmedi kalitesi nasil onu da bilmiyorum hemde ustundeki kaplamasi guzel degil![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu & Taşıma Çantası Hediyeli) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
secuziyle aynı işte ve easysmx x15le, pek fazla seçeneğin yok bu fiyata alınır ayrıca 2025 başında millet 1.5a aldı aynısını hatta onun çantası da yoktu jiroskopu dabunu 800 lirayken gordum bu fiyati gorunce hic veresim gelmedi kalitesi nasil onu da bilmiyorum hemde ustundeki kaplamasi guzel degil
neyin çantası yoktu hocam anlamadim.secuziyle aynı işte ve easysmx x15le, pek fazla seçeneğin yok bu fiyata alınır ayrıca 2025 başında millet 1.5a aldı aynısını hatta onun çantası da yoktu jiroskopu da
easysmx diyorum aynı kol gamepowerın artısı var hatta 1 seneönce 1.5a aldı millet temudanneyin çantası yoktu hocam anlamadim.
bir de
https://ty.gl/xc5jsdvm505pd https://share.google/q1YUVL0ILRxcGGqak
bu ikisi nasil?
ben kendime atk battle axe pro aldim bu sefer kardesime alacam o yüzden bir daha konu acayim dedim
gamepower da cantami varmis hic gormemistim. neyse bu attiklarim tam 2k seviyesinde bunlari buldum bi de big big won aether var o nasıleasysmx diyorum aynı kol gamepowerın artısı var hatta 1 seneönce 1.5a aldı millet temudan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attıklarını bilmiyorum
bataryasi nasil hocam ne kadar dayaniyor stand olmayinca mecbur takmak lazim kabloya1 hafta önce bende konu açmıştım 2k gamepad önerisi için kimse bir şey yazmadı artık kendim seçim yaptım bbw aether ve gamepower force arasında kalmıştım gamepower aldım şuan severek kullanıyorum zaten fason üretim x15 in gamepower markası basılmış hali ben memnunum
bigbig falan hic bilmiyorum o diğer attığın claws throne un hem burda hem öbür forumda indirim konuları var bir bak tartısma dönüyordugamepower da cantami varmis hic gormemistim. neyse bu attiklarim tam 2k seviyesinde bunlari buldum bi de big big won aether var o nasıl
burdaki konuya baktim bazıları dongle ile kullanirken 1 2 metre uzaklaşınca lag oluyor falan demis o da atk battle axe in aynisi zatenbigbig falan hic bilmiyorum o diğer attığın claws throne un hem burda hem öbür forumda indirim konuları var bir bak tartısma dönüyordu