benim dediğimi yapİse yaramaz gider yeni anakart alır gider yaptirir yani bu adama dıştan bir şey yapmam lazım deli olsun
benim dediğimi yapİse yaramaz gider yeni anakart alır gider yaptirir yani bu adama dıştan bir şey yapmam lazım deli olsun
İnşallah biraz olsada caydirirbenim dediğimi yap
Sat pc yi gitsin sen oynayamıyorsan kimse oynamasınİse yaramaz gider yeni anakart alır gider yaptirir yani bu adama dıştan bir şey yapmam lazım deli olsun
Maalesef hocam heryere satışa koydum nalet olası bilgisayar satılmıyor daha babam diyor PC ye ona verelim diyor Baba dedimki PC yi ona verirsin eve geleni bilmem ne yapayım aşağıya atarım ona gene vermem dedimSat pc yi gitsin sen oynayamıyorsan kimse oynamasın
Yok spofu borç alarak almış bu seferEski konuyuda okudum Allah sabır versin reis en garanti çözüm bence babana söyle yeni bi PC alsın adam akıllı bir şey oda senin olsun yalvaryakar nasıl aldırabilirsen artık tehdit et
Bide spofora 3k verdiyse düşün onun parasını da babandan almıştır büyük ihtimal sigarasını falanda alıyorsa
Dedim arkadaşlarla loldeuim diyor sonra sonra sonra hep böyle sonra diye diye bok oluyor tadı kalmıyor zaten sonrası 4 saatAmcana hiç dedin mi sal pcyi ben oynayım diye belki salar
AminEski konuyuda okudum Allah sabır versin reis en garanti çözüm bence babana söyle yeni bi PC alsın adam akıllı bir şey oda senin olsun yalvaryakar nasıl aldırabilirsen artık tehdit et
Bide spofora 3k verdiyse düşün onun parasını da babandan almıştır büyük ihtimal sigarasını falanda alıyorsa
O zaman kavga etmenin zamanı gelmiş hocamYok spofu borç alarak almış bu sefer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dedim arkadaşlarla loldeuim diyor sonra sonra sonra hep böyle sonra diye diye bok oluyor tadı kalmıyor zaten sonrası 4 saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amin
Gene 1 kaç gün daha zevkini atsın ama böyle devam ederse büyük kavga çıkartirimO zaman kavga etmenin zamanı gelmiş hocam
Hakkındır hocam empati yapayım dedim önceki konuyu da okudum tilt oldumGene 1 kaç gün daha zevkini atsın ama böyle devam ederse büyük kavga çıkartirim
1 yıl olmuş ya reis daha ne kadar devam etsinGene 1 kaç gün daha zevkini atsın ama böyle devam ederse büyük kavga çıkartirim
Maalesef bilgisayar konusunda Allah duamızı kabul etti ama bir imtihanimizda varmı benimde imtihanım amcamHakkındır hocam empati yapayım dedim önceki konuyu da okudum tilt oldum
Hapisten yeni çıktıya onun için1 yıl olmuş ya reis daha ne kadar devam etsin