Shein indirimli ürünler

Bugun 8 9 tane siparisim istanbul kargo kalkis ofisine gecmis hepside kucuk olan kargolar bu aldiklarimin oncesinde daha buyuk malzemeli seylerim bugunle 7 gundur havalimaninda olucak kargonun buyuklugune gore bekletiyorlar galiba 140 a yakin siparisim var hep boyle oldu

12 ocakta inen kargom hala geçmedi

Bugun 8 9 tane siparisim istanbul kargo kalkis ofisine gecmis hepside kucuk olan kargolar bu aldiklarimin oncesinde daha buyuk malzemeli seylerim bugunle 7 gundur havalimaninda olucak kargonun buyuklugune gore bekletiyorlar galiba 140 a yakin siparisim var hep boyle oldu
Bende en küçük şey geçememiş daha büyükleri geçmiş.

beyler kablosuz kulaklık sipariş geçsem yani bataryalıları direkt alamıyosun ya alabilsem gönderiyolar mı yoksa iptal mi ediyolar

neden gümrükte kalsın ki aliexpressten falan bluetooth kulaklık aldım onların hepsi geçti
Aliexpress farklı o gönderiyor zaten shein göndermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem resetleyin gizli sekme açın sorun olmuyor eğer halen vermiyorsa 1 gün falan bekleyince düzeliyor.
Ben normal 100 puanı demiyorum hocam uygulamadayken alınan 20 puan varya onu diyorum

Son düzenleme:
Evrensel Kompakt Telefon Soğutucu, Android ve IOS Akıllı Telefon Soğutma Fanı, USB ile Çalışan Mini Soğutma Aracı, Klipsli ve Manyetik İnce Filmli Şık ve Kullanışlı Soğutma Aksesuarı Sessiz Oyun E-Spor Oyun Aksesuarları
SHEIN.com'da harika ürünler keşfettim, gelip bakın!
Eyvallah aldım hocam 120 ye geldi

Aliexpress farklı o gönderiyor zaten shein göndermiyor

Ben normal 100 puanı demiyorum hocam uygulamadayken alınan 20 puan varya onu diyorum
Ben alıyorum hocam sıkıntı yok bende

Geri