samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 727
https://tr.shein.com/1-Adet-24-27-L...e-Bilgisayar-Dekorasyonu-İçin-p-63660227.html budur hocam yorumlardada türkler varMonitör arkası led link atarmısın
Hocam kıymetli bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.14 Ocak uçağını anlıyorum ama 23 Aralık'ta verdiğim siparişlerden hiçbir haber yok. Gümrük yoğunluğundan olduğunun farkındayım ama neredeyse 30 gün oldu. Sipariş sayıma baktığımda, aynı adrese 28 sipariş gözüküyor 23 Aralık - 10 Ocak tarihi arasında toplam ürün miktarı da aşağı yukarı 50 falandır. Aynı adrese bu kadar fazla ürünün gönderilmesi yüzünden mi bir sorun yaşıyorum yoksa yoğunluktan mı?Merhaba arkadaşlar,
Çin menşeili alışveriş sitelerinden verdiğiniz ve Türkiye ye ulaşmış bulunan tüm siparişleriniz ülkeye varış tarihleri fark etmeksizin elinize ulaşacaktır içiniz rahat olsun... Şu anda tüm kargo yüklenici firmalar olanca gayretleriyle siparişleriniz gümrüklerden ivedilikle çekerek size kargolama süreçleriyle meşguller...
Durum onlar açısından öyle bir hal aldı ki taşıyıcı firmalar artık zamandan kazanmak ve taleplere yetişebilmek adına manuel olarak ürün yükleme süreçlerini hızlıca tamamlama yolunu seçtiler, o nedenle eğer kargo firmalarının takip ekranlarında ya da alışveriş yaptığınız Temu Shein gibi portalların sipariş takip bölümlerinde herhangi bir hareket görmüyorsanız kesinlikle endişe etmeyin... Zamanlama ve bilgilendirme noksanlığıyla da olsa ürünleriniz sizlere ulaştırılacaktır.
Temu nun İstanbul temsil ofisinin ülkemiz emniyet güçlerince denetlendiği ve ortam materyallerine el konulduğu haberlerine dair de size kısa bir bilgilendirme yapmak isterim.
Yaşanan hadise ülkemize özel olmayıp, adı geçen firmanın Avrupa Birliği ve ABD ofislerinde de kısa-orta vadelerde bu tür araştırma ve denetimler yapılmıştı. Rutin bir ayağı olarak uluslararası emniyet protokolleri uyarınca ülkemizde de ilgili firma hakkında bu süreçler yaşanmaktadır.
Yaşanan bu durum nedeniyle sipariş verdiğiniz ürünlerinizin, mevcut gecikme süreçleri haricinde yeni bir bekleme krizine yol açmayacağını Temu Türkiye temsilcilerindeki muhataplarımızdan da bilgi olarak edinmiş durumdayız. Aynı açıklamada, Çin Halk Cumhuriyeti ve dünyanın belli noktalarındaki ana dağıtım üslerinden globale yaptıkları tüm ihracatlarının otomasyon sistemler üzerinden yürütüldüğünü ve insani müdahaleye yer bırakmaksızın sistemin işlemeye sağlıklı şekilde devam ettiğini belirttiler.
(Türkçesi ile birkaç bilgisayar ya da ofset malzemesine el konması ile bu sisteme müdahale edilemez, bunu yapmaları için Çin de bu tür süreçlerin işletilmesi gerekir der kendileri....)
Herkese iyi forumlar ve iyi alışverişler
Benim ambilight LED gelmiş
ÇOK TEŞEKKÜRLER REİS BİLGİ İÇİNMerhaba arkadaşlar,
Çin menşeili alışveriş sitelerinden verdiğiniz ve Türkiye ye ulaşmış bulunan tüm siparişleriniz ülkeye varış tarihleri fark etmeksizin elinize ulaşacaktır içiniz rahat olsun... Şu anda tüm kargo yüklenici firmalar olanca gayretleriyle siparişleriniz gümrüklerden ivedilikle çekerek size kargolama süreçleriyle meşguller...
Durum onlar açısından öyle bir hal aldı ki taşıyıcı firmalar artık zamandan kazanmak ve taleplere yetişebilmek adına manuel olarak ürün yükleme süreçlerini hızlıca tamamlama yolunu seçtiler, o nedenle eğer kargo firmalarının takip ekranlarında ya da alışveriş yaptığınız Temu Shein gibi portalların sipariş takip bölümlerinde herhangi bir hareket görmüyorsanız kesinlikle endişe etmeyin... Zamanlama ve bilgilendirme noksanlığıyla da olsa ürünleriniz sizlere ulaştırılacaktır.
Temu nun İstanbul temsil ofisinin ülkemiz emniyet güçlerince denetlendiği ve ortam materyallerine el konulduğu haberlerine dair de size kısa bir bilgilendirme yapmak isterim.
Yaşanan hadise ülkemize özel olmayıp, adı geçen firmanın Avrupa Birliği ve ABD ofislerinde de kısa-orta vadelerde bu tür araştırma ve denetimler yapılmıştı. Rutin bir ayağı olarak uluslararası emniyet protokolleri uyarınca ülkemizde de ilgili firma hakkında bu süreçler yaşanmaktadır.
Yaşanan bu durum nedeniyle sipariş verdiğiniz ürünlerinizin, mevcut gecikme süreçleri haricinde yeni bir bekleme krizine yol açmayacağını Temu Türkiye temsilcilerindeki muhataplarımızdan da bilgi olarak edinmiş durumdayız. Aynı açıklamada, Çin Halk Cumhuriyeti ve dünyanın belli noktalarındaki ana dağıtım üslerinden globale yaptıkları tüm ihracatlarının otomasyon sistemler üzerinden yürütüldüğünü ve insani müdahaleye yer bırakmaksızın sistemin işlemeye sağlıklı şekilde devam ettiğini belirttiler.
(Türkçesi ile birkaç bilgisayar ya da ofset malzemesine el konması ile bu sisteme müdahale edilemez, bunu yapmaları için Çin de bu tür süreçlerin işletilmesi gerekir der kendileri....)
Herkese iyi forumlar ve iyi alışverişler
14 ocakla kafa kafaya vurmuşlar derin bilgi12 Ocak uçağı kayıplarda
benim 27 Aralık'ta uçağı inmiş olan ürünümü destek hattına yazdım iptal ettiler ücret iadesi gelecek boşuna bekledim arkadaşücret iadesi geleHocam kıymetli bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum.14 Ocak uçağını anlıyorum ama 23 Aralık'ta verdiğim siparişlerden hiçbir haber yok. Gümrük yoğunluğundan olduğunun farkındayım ama neredeyse 30 gün oldu. Sipariş sayıma baktığımda, aynı adrese 28 sipariş gözüküyor 23 Aralık - 10 Ocak tarihi arasında toplam ürün miktarı da aşağı yukarı 50 falandır. Aynı adrese bu kadar fazla ürünün gönderilmesi yüzünden mi bir sorun yaşıyorum yoksa yoğunluktan mı?
Ben de kargonun durumunu sormuştum admalar iptal+iade etti. (36,34TL)benim 27 Aralık'ta uçağı inmiş olan ürünümü destek hattına yazdım iptal ettiler ücret iadesi gelecek boşuna bekledim arkadaş
yorumsuzKonu biraz daha uzarsa "14 Ocak Shein Uçağı Draması" diye Donanım arşivi efsanesi olarak tarihin tozlu raflarina kaldırılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de kargonun durumunu sormuştum admalar iptal+iade etti. (36,34TL)