Shein indirimli ürünler

ben cidden geleceğini sanmıyorum 12-14 inenlerin bu ay sonuna kadar gelmezse bilet acicam sheindan

bugün gümrükten geçen ürün var mı genelde sisteme gecelleri giriyorlar

benim 12-19 ocak tahmini teslimat yazan kargom için 26 ocak tahmini teslimat diyor destek şimdi de, her seferinde farklı biri cevap veriyor bi türk bi yabancı hiç yardımcı da olmuyorlar bottan farkı yok desteğin.

Bende 2 ayrı siparişim vardı 12 Ocak biri bugün geldi diğeri yarın gelecek
Şimdi şey soracam bugün gelen ürünümde hasar vardı delik vardı daha doğrusu yazdım desteğe ne yaparlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet geçmiş
Hocam zarar varsa iade veya kısmı iade verirler duruma göre benim hiç başıma gelmedi ama mağdur olanı görmedim bu konularda.

bugün bir ürün daha sipariş ettim şimdi gümrükte sipariş zamanı esas alınacak değil mi?

bugün bir ürün daha sipariş ettim şimdi gümrükte sipariş zamanı esas alınacak değil mi?
Türkiye'ye varış zamani sanırım sistem söylemiş uçak Türkiye'ye inince kargo şirketleri bizim şu şu kargolarımız var diye barkodluyormus galiba o zamanki tarih esas alınıyormus

para iadesi alabilecek miyiz hocam bende de aynı günden ürün kayıplarda
Bilmiyorum ki ilk defa ürünler böyle kaldı. Yasağın ilan edildiği ilk gün abanmasaydık keşke. Bugün kargocu bile abi herhalde gemi geldi araba ağzına kadar temu paketi dolu diyordu.

El feneri gelir mi şarj edilebilir olanlar gelmiyor zaten tüh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada farklı ürün almış olanlar atabilirler aldıklarını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem