TROY kartlar Türki ve İslam devletlerinde kullanılabiliyor mu bari..?

ASELS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
832
Bi troy kart çıkardılar, bi zaman ben de heves etmiştim sonra dedim şimdi bundan da bi soygun filan yaparlar :D Acaba yeni öğrendiğim bu yurtdışı alışverişlerde kullanılamıyor olayından hareketle şunu sorayım dedim; mesela ben azerbaycana gitcem, burda da kullanılamıyor mu? veya suriyede 😂 hadi suriyede daha banka bile yok diyelim ama kardeş ülke pakistanda bankalar tanıyor mu troy kartı veya para çekiliyor mubu kartla :D Yetkililere burdan soruyorum

EKLEME: Mesela en önemlisi hac veya umre için yurtdışına çıkacağız veya filistine gidip Kudüs protestosu filan yapacağız :) Ya o zaman ne olacak ... YABANCI MENŞEİLİ KARTLARLA MI İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILIYACAĞIZ,

DEVLET BİZLE TAŞ***K mı geçiyor? Ne anladım ben bu karttan o zaman :)

Son düzenleme:
Bi troy kart çıkardılar, bi zaman ben de heves etmiştim sonra dedim şimdi bundan da bi soygun filan yaparlar :D Acaba yeni öğrendiğim bu yurtdışı alışverişlerde kullanılamıyor olayından hareketle şunu sorayım dedim; mesela ben azerbaycana gitcem, burda da kullanılamıyor mu? veya suriyede 😂 hadi suriyede daha banka bile yok diyelim ama kardeş ülke pakistanda bankalar tanıyor mu troy kartı veya para çekiliyor mubu kartla :D Yetkililere burdan soruyorum 🤣
sudi arabistanda geçmiyor cogu yerde gecmiyor

Bi troy kart çıkardılar, bi zaman ben de heves etmiştim sonra dedim şimdi bundan da bi soygun filan yaparlar :D Acaba yeni öğrendiğim bu yurtdışı alışverişlerde kullanılamıyor olayından hareketle şunu sorayım dedim; mesela ben azerbaycana gitcem, burda da kullanılamıyor mu? veya suriyede 😂 hadi suriyede daha banka bile yok diyelim ama kardeş ülke pakistanda bankalar tanıyor mu troy kartı veya para çekiliyor mubu kartla :D Yetkililere burdan soruyorum 🤣

Troy kartla steamdan sanal kart açıp bir şeyler alıyordum. Artık onuda alamıyorum banka engelliyor. Platformlar engellemese troy'un kendisi engelliyor. 😂

Türkiye içinde işlevsel ama yurt dışını bilmiyorum. Şahsen komple Troy'a geçmeyi düşünüyordum fakat çok zahmetli geldi.

Türkiye içinde işlevsel ama yurt dışını bilmiyorum. Şahsen komple Troy'a geçmeyi düşünüyordum fakat çok zahmetli geldi.
Ben de ama devletimiz yine göstermelik bir icraatten başka bi şey yapamamış veya yapmamış :) Bizi düşünür O 😂

Aselsan sponsor mu oldu hocam bannerdan isime ben buradayım diyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,465
Üyeler
188,111
Son üye
Guanzo
Geri