THH ne kadar sürer benmi abartıyorum s25u 4 saat ekrand süresi

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
513
merhaba arkadaşlar s25 u satın aldım 24.10.2025 tarihinde ilk günden beri en yüksek 6 saat ekran süresi aldım ve full hd 4.5g nfc kapalı yani herşeyi kapattım daha fazla kullanmak için ama ortalama 4 5 saati geçmedi arkadaşlar 80k verdiğim telefonda normalmidir yani her özelliği süper ama bu nedir 4 saat nedemek 2 kere servise verdim yazılım attık yeter diyorlar thh ye başvurdum ne kadar süreye çözümlenir https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/34953078

merhaba arkadaşlar s25 u satın aldım 24.10.2025 tarihinde ilk günden beri en yüksek 6 saat ekran süresi aldım ve full hd 4.5g nfc kapalı yani herşeyi kapattım daha fazla kullanmak için ama ortalama 4 5 saati geçmedi arkadaşlar 80k verdiğim telefonda normalmidir yani her özelliği süper ama bu nedir 4 saat nedemek 2 kere servise verdim yazılım attık yeter diyorlar thh ye başvurdum ne kadar süreye çözümlenir https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/34953078
Sadece 4 saat mi ekran süresi veriyor hocam

Bi sıkıntı var o zaman s24fe kullanıyorum 1 gün cok rahat yetiyor. Umarim geri dönerler

4 saat çok kötü. Ben her özelliği açık şekilde kullanmama rağmen 6 saat ekran süresi alıyorum 1 senelik S23 ile. Cihazda sıkıntı var kesinlikle.

4 saat çok kötü. Ben her özelliği açık şekilde kullanmama rağmen 6 saat ekran süresi alıyorum 1 senelik S23 ile. Cihazda sıkıntı var kesinlikle.
ama gel bunu anlat neymiş instagram kullanıyormuşum ya instagram kullansam ne yazar maks 1 1.30 saat yani alakasız şeyler ve yani full hd kullanıyorum taş gibi ekranı yani samsungu severim özellikleri bakımından ama bu saçmalık yani 80 k telefona vericem günce 2 kere şarja takıcağım yani avengers izlerken o gün 2 kere şarjı bitti nerdeyse böyle bir saçmalık olabilirmi

mobil veri erişim noktasını falan açık unutmayasın?
farklı bir şey pilini emiyor bence

mobil veri erişim noktasını falan açık unutmayasın?
farklı bir şey pilini emiyor bence
hocam dediğim gibi nfc dahi kapalı kart taşımaya başladım öyle tilt olmuşum yani yataken herr şeyi kapıyortum kalktığımda 10 12 şarj gitmiş oluyor

hocam dediğim gibi nfc dahi kapalı kart taşımaya başladım öyle tilt olmuşum yani yataken herr şeyi kapıyortum kalktığımda 10 12 şarj gitmiş oluyor
her şey kapalıyken çok gidiyorsa sürekli cihaz tarama gibi bi özellik vardı onu falan da kapat
bluetooth kullansan da kullanmasan da sürekli etraftaki cihazları tarıyor o da şarj bitiriyor sanırım birkaç tane daha pil ayarı var yani yapman gereken düzelmezse thh

her şey kapalıyken çok gidiyorsa sürekli cihaz tarama gibi bi özellik vardı onu falan da kapat
bluetooth kullansan da kullanmasan da sürekli etraftaki cihazları tarıyor o da şarj bitiriyor sanırım birkaç tane daha pil ayarı var yani yapman gereken düzelmezse thh
hocam uwm neydi o özellikde kapalı dediğim gibi boş cihaz kullanıyorum yine aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thh olması dert hocam 3 6 ay arası sürüyor iade gelirse alıcağım paraya alabilirmiiym yeni te emin değilim

hocam uwm neydi o özellikde kapalı dediğim gibi boş cihaz kullanıyorum yine aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thh olması dert hocam 3 6 ay arası sürüyor iade gelirse alıcağım paraya alabilirmiiym yeni te emin değilim
pil sağlığında falan % kaç yazıyor?

pil sağlığında falan % kaç yazıyor?
100 hocam ama şöyle telefonu çok kullanmıyorum şuanda yatıyor ofis telefonunu kullanıyorum ama ilk ay 45 dögü olmuştu yani siz düşünün 30 gün 45 şarj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,397
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri