Çözüldü✓ RX 7600 için PSU önerisi

Ardasan

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
4000
Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. psumunda riskli olduğunu söylüyorlar iyi bir psu önerebilir misiniz?. şimdiden teşekkürler.
Şuanki bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
GTX 1650 4 GB ekran kartı.
i5 10400F işlemci.
16 GB RAM.
500GB M.2 SSD.
Rampage X-horse 650W 80Plus Bronze (bu güç kaynağı oluyor sanırım).
Anakart B460M-A Pro (MS-7C88).

O güç kaynağını 2 yıldan fazla kullandım. Bir sorun yaşamadım. Şans işi biraz. Tereddüt etmek normal olabilir ama öcü gibi de davranmamak lazım.

hocam ben 5 yıl kullandım ama nerde görsem değiştir. diyorlar bende anlamadım yapay zeka bile değiştir diyor.
O güç kaynağını 2 yıldan fazla kullandım. Bir sorun yaşamadım. Şans işi biraz. Tereddüt etmek normal olabilir ama öcü gibi de davranmamak lazım.

sen düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değiştirmesem çok işime gelir belki 5 6 bin tl gidecek

hocam ben 5 yıl kullandım ama nerde görsem değiştir. diyorlar bende anlamadım yapay zeka bile değiştir diyor.

sen düşün.

değiştirmesem çok işime gelir belki 5 6 bin tl gidecek
5-6 bin gitmez. Nasıl bir güç kaynağı almayı düşünüyorsun ki öyle fiyat yazıyorsun? 2k ya da alırsın orta halli bir güç kaynağı.

vatana baktım bide e gold mold olsun diyordu yapay zeka anlamadığım için ona sordum ondan yüksek olabilir.
5-6 bin gitmez. Nasıl bir güç kaynağı almayı düşünüyorsun ki öyle fiyat yazıyorsun? 2k ya da alırsın orta halli bir güç kaynağı.

sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,538
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri