Shein indirimli ürünler

Bugün 10 siparişim geldi, 1 tanesi 29 aralıkta verdiğim 3 tanesi de 13-14 ocakta sipariş verdiklerimi halen bekliyorum yarın 29 aralıktakiler dışında gelir diye düşünüyorum diğerleri de.

Benimde 6 tane geldi bugün. 20 ocak varışlı olup gümrükten geçen var mı? 3 siparişim bekliyor benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde 6 tane geldi bugün. 20 ocak varışlı olup gümrükten geçen var mı? 3 siparişim bekliyor benim
Dün 1 sipariş daha vermiştim bugünde 1 tane verip sonlandıracağım artık

20 ocak var benim siparişlerimin yarısı hala gümrek bekliyor

23 Aralık olan siparişime yine ticket atmıştım adamlar bilgi vermemekte kafayı bozmuş illa da iade+iptal ediyorlar siparişleri. Sadece elimizde olmayan nedenlerden dolayı siparişi size ulaştıramadık yazıp geçiyorlar. Hiçbir detay yok inadına zorluyorum bu seferde sorununuz çözüldü diye ticketi kapatıyorlar.

Benimki 20 ocal hala tık yok

Bence shein bizim ürünleri göndermedi. Sistemde uçak bizim ülkeye iniş yapmış gibi gösteriyor bence. Kanun açıklandı panik yaptılar. Siparişleri göndermiş gibi gösteriyorlar. Sonradan baktılar temu hala gönderiyor 3-5 gün sonraki siparişleri göndermeye başladılar. Aklıma böyle senaryolar gelmeye başladı :D

Geri