Manyetik Klavye Önerisi

babus onu alacağına 4.3 civarına

Scyrox Xpunk 63

alsın 1k daha koyup her açıdan cok daha iyi klavyeden wraith g0tu cok kalkık bir firma 3 talep gordu diye kendini wootingle falan bir goruyor galiba 4.3 kesinlikle haketmiyor 3 civarına olsa alınabilirdi yine 2850 3 gibi
doğrudur ben klavyeleri pek bilmiyorum. çok mouse denedim ama klavye uzun zamandır w75 kullanıyoırum ve memnunum da. dediğim gibi v2 olanda baya ilerlediler

yani bilemem o kadarını ama inceleme videolarana baktım yorumlarına baktım hatat ön siparışte kablosuz oyuncu mausu bile hediye etmişler o yüzden iyi gibi duruyor bence bakmanı öneririm
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ayni klavye bende de var da acaba ne tarz sorunlar yaşadınız
Hocam bu yazdıklarıma ilk aldığımda umursamamıştım çok rahatsız etmemişti ama şuan rahatsız olmaya başladım
İlk olarak sarj düzeyini göremiyorum nekadar dolu % kaçta falan
İkinci olarak şarjı bitimine yakın yanıp sönmeye başladığında o an hangi tuşa basıyorsam o tuş basılı kalıyor olarak algılıyo klavye sadece o harfi yazıyor veya uyguluyor bununda tek bulduğum çözümü ya harfi (bazen olmuyor) yada klavyeyi resetlemek bu seferde yaptığım ayarları tekrar yapmak zorunda kalıyorum
Birde genelde fps oyunlari oynadığım için wasd kullanıyorum bu tuşlar bildiğin aşındı 😄 (aslına bakarsan bunu umursamıyorum kullanabiyorum ve rahatsız etmiyor)

babus onu alacağına 4.3 civarına

Scyrox Xpunk 63

alsın 1k daha koyup her açıdan cok daha iyi klavyeden wraith g0tu cok kalkık bir firma 3 talep gordu diye kendini wootingle falan bir goruyor galiba 4.3 kesinlikle haketmiyor 3 civarına olsa alınabilirdi yine 2850 3 gibi
Teşekkürler hocam ama kablosuz bakıyorum

Son düzenleme:
MCHOSE Ace68 E-sport Black Topographic %65 Hall Effect Uranus Manyetik Switch
MCHOSE Ace68 Air Snow White %65 Hall Effect Kailh Magnetic God Manyetik Switch
Aslın şuan bu 2 sinden birini almayı düşünüyorum
İlk sebebim tabii ki mousem ile aynı marka olması uyguluama ortak olması
İkincisi piyasa saçma derecede çok yükselmiş ozelliklerine göre uygun fiyatlı olarak bunları bulabildim hangisini almak daha iyi olur emin olamadım
Bu attıklarimda sanırım kablolu olarak geçiyor sanırım wireless özellikleri yok

Teşekkürler

Hocam bu yazdıklarıma ilk aldığımda umursamamıştım çok rahatsız etmemişti ama şuan rahatsız olmaya başladım
İkinci olarak şarjı bitimine yakın yanıp sönmeye başladığında o an hangi tuşa basıyorsam o tuş basılı kalıyor olarak algılıyo klavye sadece o harfi yazıyor veya uyguluyor bununda tek bulduğum çözümü ya harfi (bazen olmuyor) yada klavyeyi resetlemek bu seferde yaptığım ayarları tekrar yapmak zorunda kalıyorum
Birde genelde fps oyunlari oynadığım için wasd kullanıyorum bu tuşlar bildiğin aşındı 😄 (aslına bakarsan bunu umursamıyorum kullanabiyorum ve rahatsız etmiyor)

babuş manyetik klavyenin olayı düşük gecikme ve çok fazla ozellik sunması kablosuz manyetik napicaksın normal kablosuz alacaksan anlarımda yani gecikme zaten bunun olayı rakipden hızlı basabilmek tuşa

babuş manyetik klavyenin olayı düşük gecikme ve çok fazla ozellik sunması kablosuz manyetik napicaksın normal kablosuz alacaksan anlarımda yani gecikme zaten bunun olayı rakipden hızlı basabilmek tuşa
Hocam şuan kullandığım tüm ekipmanlar kablosuz öyle alıştımki kablo olsun istemiyorum masada 😄

Teşekkürler

anladim hocam evet dediğiniz gibi şarj göstergesi olsa süper olurdu

ACE 68 al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,102
Üyeler
187,929
Son üye