- Reaksiyon skoru
- 2,133
tmYa kanka anlamiyon heralde konunun açıklamasında dedim ya onermiyorsaniz bu fiyata ne alınır diye bana 7600 xt kartlarını öneriyorsun 7600 xt şuanda 8.5k civari
tmYa kanka anlamiyon heralde konunun açıklamasında dedim ya onermiyorsaniz bu fiyata ne alınır diye bana 7600 xt kartlarını öneriyorsun 7600 xt şuanda 8.5k civari
Ne kadara aldin bütçe nedir detay vrir misinBunu iade etmem aynı paraya hangi kartları alabilirim acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır arc i zaten aldim iade edecektim şuanda da mevcut durumda ne yapmalıyım onu soruyorum size
Hocam karti 7 bin tl ye aldım iade edicem elime 7 bin tl geçecek birde üstüne bin tl daha ekleyebilirimNe kadara aldin bütçe nedir detay vrir misin
rx 7600 buldum hocam 8 bin tl ye o nasildirHocam bence iade edebiliyorsan iade et onu sonradan satması da zor olur.
o bütçeye 6600xt olabilir hocam.
şu 2 ilan var
bu elden teslim diyor.
bu param güvende ile satıyor ben olsam bunu alır güzel bir denerdim.
Bir de şu 6650xt var elden teslim falan diyor
8bine çıkabiliyorsanız 7600 alın hocam inşallah sorunsuzsa en iyi tercih o olur.rx 7600 buldum hocam 8 bin tl ye o nasildir
Teşekkürler hocam büyük ihtimal ile 7600 yada 6650 xt alacağım nvidia kartlar çok pahalı8bine çıkabiliyorsanız 7600 alın hocam inşallah sorunsuzsa en iyi tercih o olur.
iade et rx 6600 veya 6600XT alarkadaşlar merhaba 2. elde 7 bin tl ye 1.5 yıl garantisi devam eden bir arc a750 aldım sizce hata mı yaptım hala iade etme sansım var iade etmem gerekiyorsa ne almalıyım
evet bu arada 6600ler 2021 6650 ler 2022 çıkışlı bu da önemli bence. ne kadar yeni olursa sorun yaşama ihtimaliniz o kadar düşer çünkü.Teşekkürler hocam büyük ihtimal ile 7600 yada 6650 xt alacağım nvidia kartlar çok pahalı
Peki hocam rtx2080 süper de 8 bin tl acaba bin tl daha verip onu almak mi mantıklı yoksa attığınız ilandaki rx 6600xt yi mi alayım 7 bin tl ye hangisi mantıklı olurevet bu arada 6600ler 2021 6650 ler 2022 çıkışlı bu da önemli bence. ne kadar yeni olursa sorun yaşama ihtimaliniz o kadar düşer çünkü.
yani kondisyonunu bilsek nasıl kullanıldığından emin olsak tabii ki 2080 süper mantıklı ama buna başka cevabım yok maalesef çünkü ben elektronik cihazın kondisyonunu dayanıklılığına önem veren biriyim. 7800xt den biraz da borcum olduğu için 9060xt geçmiş biriyim ^^ f/p dengesini yakalamak lazım. Kondisyonlarını öğrenip test edip içinizin rahat etmesi önemli.Peki hocam rtx2080 süper de 8 bin tl acaba bin tl daha verip onu almak mi mantıklı yoksa attığınız ilandaki rx 6600xt yi mi alayım 7 bin tl ye hangisi mantıklı olur
Hocam yorulmuş kartlardan zaten 2080 için yorulmamış bir kart yokyani kondisyonunu bilsek nasıl kullanıldığından emin olsak tabii ki 2080 süper mantıklı ama buna başka cevabım yok maalesef çünkü ben elektronik cihazın kondisyonunu dayanıklılığına önem veren biriyim. 7800xt den biraz da borcum olduğu için 9060xt geçmiş biriyim ^^ f/p dengesini yakalamak lazım. Kondisyonlarını öğrenip test edip içinizin rahat etmesi önemli.