Almak istiyorumda büyük gelir diye tereddütdeyim steelseries nova 1 var kulaklığın boyutu kğçğk tam istediğim gibi ama artık kablosuza geçmek istiyorum.
kafa üstününde mi yedeği varderi ama kötü derilerden değil hafıza derilerinden yedek ped ile geliyor birde
ben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldımAlmak istiyorumda büyük gelir diye tereddütdeyim steelseries nova 1 var kulaklığın boyutu kğçğk tam istediğim gibi ama artık kablosuza geçmek istiyorum.
bana göre x9 net
1 yedek cekmen yok mu hocamben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana göre x9 net
V9 pro boyut olarak tam istediğim gibi ama x9 daha çok öneriliyor diye x9 a bir tık daha yakın gönlüm.şimdi değilde ayın başında alabilirim anca.ben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana göre x9 net
şunu kumaş bed yapsalar keşke ya