FSR4 olmayan hiçbir AMD kartını önermem yoksa oyunları çamur gibi görürsün. O yüzden nvidia iyidir şaşma.peki kart olarak hangisi daha mantıklı?
İkisini de kaldırmaz RX 580 ile bile iyi oyun oynayamıyordum o işlemci varken. İşlemciyi değiştir en az R5 3600 olacak şekilde karta sonra bakarsın.Kendime 2. el ekran kartı bakıyorum. bu iki model arasında kaldım .İşlemcim AMD Ryzen 5 1600.
RTX 3060 RX6600
PCbuild doğru mu söylüyor emin değilim ama az bi darboğaz olur diyor.İkisini de kaldırmaz RX 580 ile bile iyi oyun oynayamıyordum o işlemci varken. İşlemciyi değiştir en az R5 3600 olacak şekilde karta sonra bakarsın.
Demiyordur o sitenin daha doğru bir şey dediğini görmedim. O işlemciyi kullanırken arkadaş yeni RTX 2060 almıştı onu benim kasaya takmıştık test edelim diye, kartın yarısı boşta yatıyordu neredeyse darboğazdan. Değiştir o işlemciyiPCbuild doğru mu söylüyor emin değilim ama az bi darboğaz olur diyor.
1.800 e 5 3 600 buldum bu fiyata alınır mı?Demiyordur o sitenin daha doğru bir şey dediğini görmedim. O işlemciyi kullanırken arkadaş yeni RTX 2060 almıştı onu benim kasaya takmıştık test edelim diye, kartın yarısı boşta yatıyordu neredeyse darboğazdan. Değiştir o işlemciyi![]()
Alınır.1.800 e 5 3 600 buldum bu fiyata alınır mı?