1.85 deneyebilirsin bazı anakartlarda böyle gelebiliyor ama bundan kaynaklandığının garantisi yok.Voltajı 1.90 veya 1.85 yapsak açılırmı peki
Sen biostan görsel at bana1,95 te denedim sonuç aynı fakat zamanlamarı elle yazmadım öylede deniyimmi
Sen biostan görsel at bana
Vpp yi 1.85 mi yapıyım dostum pekiVDD2 CPU yazan voltajı 1.35 yap, bellekle ilgili voltajları da xmp profilindeki gibi 1.35 olarak gir, zamanlamaları da aynı şekilde xmp profilindeki değerlere göre gir.
Hayır.Vpp yi 1.85 mi yapıyım dostum peki
yine aynı hocamHayır.
Vdd ve Vddq voltajlarını 1.40 denemiştik 1.45 yapıp dene bir de. VDD2 CPU 1.35 kalsın onu artırma. Bu arada bunları yaparken bellekle ilgili XMP profilinde yer almayan tüm seçenekleri otoda bırak daha önce uyarmadım ama bunları denerken onlar etki etmemeli yaptığımız denemelerin bir anlamı olmuyor yoksa.yine aynı hocam
Ama öbür anakartlarda nasıl 1,35 te açıyor kankaVdd ve Vddq voltajlarını 1.40 denemiştik 1.45 yapıp dene bir de. VDD2 CPU 1.35 kalsın onu artırma. Bu arada bunları yaparken bellekle ilgili XMP profilinde yer almayan tüm seçenekleri otoda bırak daha önce uyarmadım ama bunları denerken onlar etki etmemeli yaptığımız denemelerin bir anlamı olmuyor yoksa.
Geri dönmedin ama yine açamadı sanırım. Biosunu eski sürüme düşürmeyi deneyebilirsin bir de. Başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma bol şans.Ama öbür anakartlarda nasıl 1,35 te açıyor kanka![]()