🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

bel destegi güzel asagı yukarı oynuyor alttan ayarı acınca koltuk arkaya dogru yaylanıyor yaslanınca ama sabitleme yok dün mediamarktta satılan rampage gaming koltuğa oturdum semsert geldi buna göre o yüzden bana rahat geldi baya

Almayın dostlar. Şuan bende var. Gri-Siyah var bende. Önerdiğimi söyleyemem. Bir kere oturma kısmı sırt dayama kısmı "TAŞ" gibi. Cidden taş gibi. Koltuğun bazı dikişleri açıldı.(?) Her oturduğumda "lunk" diye ses çıkıyor. Bazen arkama yaslandığımda da ses çıkıyor. Evet "Gaming" ama üstüne 1-2k koyun daha güzel bir şey alın lütfen. Sonra üzülürsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunda uyunur bile.
Kesinlikle

o oyun oynarken ve film izlerken değişiklik gösteriyor
Salona gidip bacaklarımı orta sehbaya uzatıp tekli koltukta izliyorum.
Oyuncu koltuğu da olsa normal koltuk kadar rahat olmuyor.
Galiba pc başında hiç film izlemedim.
Birde ben yaşlıyım belim falan ağrır.
Yaş 26 oldu artık yaşlanıyoruz.

Almayın dostlar. Şuan bende var. Gri-Siyah var bende. Önerdiğimi söyleyemem. Bir kere oturma kısmı sırt dayama kısmı "TAŞ" gibi. Cidden taş gibi. Koltuğun bazı dikişleri açıldı.(?) Her oturduğumda "lunk" diye ses çıkıyor. Bazen arkama yaslandığımda da ses çıkıyor. Evet "Gaming" ama üstüne 1-2k koyun daha güzel bir şey alın lütfen. Sonra üzülürsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle
hocam aynı gri siyah modeli bende de var gerçekten tırt. geçen sheinden minder aldım oturduğum yer biraz da olsa rahatladı. zaten her yeri plastik ses geliyor üstüne para koyup düzgün bir şey alın arkadaşlar

Yorumlarda ayakları kırılmış taklaya gelmiş biri.

Baba koltuğundandan devam.

1769195536636.webp

asla önermiyorum tahta sandalyenin bi tık üstü, derisi falan 3 ay olmadan yırtıldı gacur gacır ötüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,048
Üyeler
188,355
Son üye
Kanashi
Geri