hamsilipuding2
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
beyazın ne sıkıntısı oluyor
Pedler çabuk sararıyorbeyazın ne sıkıntısı oluyor
Hocam mikrofon üzerinde ki süngerAlcamya beyazı ne yapam plastiği sararmıyorsa çok iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ooo çok iyi oldu dediğiniz pop filter dediğiniz ne üstünğmü dıyorsunuz.
Anladım teşekkür ederim cevap için şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim bitmezse eğer geceye kadar.Pedler çabuk sararıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mikrofon üzerinde ki sünger
Güzel kulaklık hocam, ülkeye geldiği ilk zamanlarda almıştım bir kaç ay olmuştur günde 5 6 saat kullandığım halde toplasan 2 kere şarja takmışımdır (ikisinide full dolmamışken çıkarmıştım, %60 civarında)Anladım teşekkür ederim cevap için şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim bitmezse eğer geceye kadar.
Aynen aşırı çok övüldü forumda o zaman alamamıştım.Güzel kulaklık hocam, ülkeye geldiği ilk zamanlarda almıştım bir kaç ay olmuştur günde 5 6 saat kullandığım halde toplasan 2 kere şarja takmışımdır (ikisinide full dolmamışken çıkarmıştım, %60 civarında)
rose rengini alKararsızım ya alsam çabuk sararır mı beyazı diye
v9 ile x9 arasında kararsız kaldım ya da üstüne 500 ekleyip s9 mu almak mantıklı hangisini tavsiye edersiniz benim için kullanım süresinden ziyade ses kalitesinin ekolayzır ayarının iyi olması önemlidirekt rose rengini al aynen evde kullanacaksan bir sıkıntı olmaz yeni stok geldiğinde daha pahalı olacak bence