cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 458
üstü derimi yoksa kumaşmı
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bak aşırı iyi valla yok diye aldım da iyi ki almışım. evdekiler başta bi gay sandı ama olsun çok güzel dsfkjgbnnsdlkjfbngjlf
kanka üste takılan şiyah şeyi nerden buldun kılıfıAlıntıyı görüntüle
bak aşırı iyi valla yok diye aldım da iyi ki almışım. evdekiler başta bi gay sandı ama olsun çok güzel dsfkjgbnnsdlkjfbngjlf
deriüstü derimi yoksa kumaşmı
v9 pronun içinden kumaş ped çıkıyor mu?ben v9 pro versiyonunu aldım boyut olarak bir tık büyük gibi ama kulağa vs her şeyi çok güzel boyutuna takılma al 1-2 güne kalmaz biter her kes bu kulaklığı bekliyor bende dahildim ama aldım
bana göre x9 net
kılıf değil kumaş sargı temudan aldım tr de de satılıyo.kanka üste takılan şiyah şeyi nerden buldun kılıfı
hayırv9 pronun içinden kumaş ped çıkıyor mu?
mouse u ondan kırmızı aldım zaten. mchouse un kendi mouseunu alacaktım bire bir pembe aynı renk de stok yoktu. şuan da 2 mouse um var 3. yü almak mantıklı gelmiyo. atk x1 v2 ultimate var bide yanına wraith w1 aldım ekranlı dock geliyo yanında sırf ondan aldımSizin mouse da ve klavye ile uymuş ama benimki ful siyah birden pempe patlatsam kötü olur bence ya.
Plastik sararmadı hocam, pop filter ve pedlerHocam kulaklığın plastiği saradımı bide kaç ay içinde oldu.
Alcamya beyazı ne yapam plastiği sararmıyorsa çok iyi olur.kılıf değil kumaş sargı temudan aldım tr de de satılıyo.
hayır
mouse u ondan kırmızı aldım zaten. mchouse un kendi mouseunu alacaktım bire bir pembe aynı renk de stok yoktu. şuan da 2 mouse um var 3. yü almak mantıklı gelmiyo. atk x1 v2 ultimate var bide yanına wraith w1 aldım ekranlı dock geliyo yanında sırf ondan aldım
Ooo çok iyi oldu dediğiniz pop filter dediğiniz ne üstünğmü dıyorsunuz.Plastik sararmadı hocam, pop filter ve pedler
içinden 2 pad çıkıyo ilk çift full kumaş ikinci çift kafaya temas eden yerler kumaş dış kısım ses yalıtımı için deri. alınır yani baya premium bi kulaklıkPedi kumaş olsa alıcam çok iyi kulaklık...