Yardım 7 bin liraya temiz sadece oyun amaçlı kullanılmış rx 6700 alınır mı?

dandık xfx kullanıcıları yuzunden bu kartın fıyatı bu kart sıstı red devıl bıle edecegı fıyat max 9500 lıra falan kutulu faturalı ıcı acılmamıs olması kaydıyla tabıkı
hocam kutulu faturalı sıfır gümrükten alınmış daha bir kere bile sisteme takılmamış powercolor marka 6700 buldum 8 bine anlaştık alayım mı düşüncenizi merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xt değil ama düz 6700 10gb

hocam kutulu faturalı sıfır gümrükten alınmış daha bir kere bile sisteme takılmamış powercolor marka 6700 buldum 8 bine anlaştık alayım mı düşüncenizi merak ediyorum

bıraz pahalı gıbı geldı bana ama kotu degıl ındırebılıgın kadar ındır

daha indiremiyorum maalesef hocam

Facebookta da pg gibi bir şey yok mu ya havale sonrası gönderim mi yapmak gerekiyor
bılemedım hocam 8k fazla gıbı az daha koyun 6700xt almaya calısın pahalı gıbıme geldı kullanıcı mı satıyor yoksa al satcı bırı mı bılıyormusun

bılemedım hocam 8k fazla gıbı az daha koyun 6700xt almaya calısın pahalı gıbıme geldı kullanıcı mı satıyor yoksa al satcı bırı mı bılıyormusun
al satcı biri satıyor muhtemelen çünkü birçok ilanı var farklı farklı hepsi de sıfır, gümrükten almış

Sıfırsa güzel fiyat al gitsin

6700 2k da hayat kurtarır 💘
IMG_20260124_154528.webp

al satcı biri satıyor muhtemelen çünkü birçok ilanı var farklı farklı hepsi de sıfır, gümrükten almış
dediğin gibi sıfır ve temizser alınır gıbı hocam

2k da çok yeni oyunlar olmasa da rdr2 klasmanında oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilecek kart alacağım 6700 xt düşünüyordum fakat 10 binden aşağı hatta 11 bin den aşağı bulamıyorum pg ile. Şu an çok temiz 6700 buldum hem de 7 bine ne dersiniz alınır mı?
7 bine bulduğunu al geç 6700 düz versiyon da gayet güzel 2k da her oyunu ultra acamaz ama iş görür 1080p de ise canavar gibi çalışır :)

suan kı güncel kart fiyatlarını gorunce 7 bin bedava kaçırma 7-8-10 bine kadar 6700 xt 6700 temız ne bulursan al geç

7 bine bulduğunu al geç 6700 düz versiyon da gayet güzel 2k da her oyunu ultra acamaz ama iş görür 1080p de ise canavar gibi çalışır :)

suan kı güncel kart fiyatlarını gorunce 7 bin bedava kaçırma 7-8-10 bine kadar 6700 xt 6700 temız ne bulursan al geç
7 bine bulduğumu 7.5 e başkası satın aldı hocam, şimdi o sıfır dediğimi sipariş verdim ben de 8'e inşallah pişman olmam. Zaten pg ile aldığım için testlerini kendi bilgisayarımda yaptıktan sonra onaylarım diye düşündüm

7 bine bulduğumu 7.5 e başkası satın aldı hocam, şimdi o sıfır dediğimi sipariş verdim ben de 8'e inşallah pişman olmam. Zaten pg ile aldığım için testlerini kendi bilgisayarımda yaptıktan sonra onaylarım diye düşündüm
bişi olmaz 8 e gayet güzel kart güle güle kullanın ben 6500 xt 6700 xt 6900 xt kullandım 6000 serisi gerçekten problemsiz ve güzel kartlar 6500 xt sadece kötü geri kalan hepsi iyi onunda performansı cok kısılmıs yetmiyor kart kart krizi oldugu zaman sıfır almıstım 1 sene dayandım sattım 6700 xt e gectım sonra 6900 xt canavar gibi hepsi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri