Bu sitedekiler GameHub, Winlator diye bir şey duymamışlar sanırım.Wuthering waves RTX ON (!)
Bu sitedekiler GameHub, Winlator diye bir şey duymamışlar sanırım.Wuthering waves RTX ON (!)
Emülatöre bakıcaksak pcde de bluestacks indirsin 60 bine gayet güzel sistem toplarBu sitedekiler GameHub, Winlator diye bir şey duymamışlar sanırım.
Neden bakmayalım? Koskoca sistem toplamakla her an cebinizde gezdirebileceğiniz ve istediğiniz an PC oyunlarını çalıştırıp oynayabileceğiniz bir telefon neden mantıklı olmasın ki? Evde oturup oyun oynamak başka bişey iş yerinde, otobüste, serviste vs. çıkarıp oynamak başka bişey.Emülatöre bakıcaksak pcde de bluestacks indirsin 60 bine gayet güzel sistem toplar
Değil aslında. 32,5K TL. Gerisi TR'den ürün alma vergisi.60K verip red magic almak![]()
![]()
kaç kişinin canı dışarıda işte veya bi yerde otururken gta v veya herhangi bir pc oyunu oynamak istesin ki yani bu zamana kadar benim aklıma bile gelmedi saçma buluyorum bunu aç telefonundan basit bi oyun eve gidene kadar idare et kendini evde bilgisayarınla rahatla oynaNeden bakmayalım? Koskoca sistem toplamakla her an cebinizde gezdirebileceğiniz ve istediğiniz an PC oyunlarını çalıştırıp oynayabileceğiniz bir telefon neden mantıklı olmasın ki? Evde oturup oyun oynamak başka bişey iş yerinde, otobüste, serviste vs. çıkarıp oynamak başka bişey.
İşte zaten herkes sizin gibi düşünüyor olsaydı bugün sadece masaüstü bilgisayarlar olurdu. Tabletler, Retro Konsollar, Handheld'ler, Oyuncu telefonları vs. olmazdı piyasada. Herkesin elindeki üründen beklentisi farklı.kaç kişinin canı dışarıda işte veya bi yerde otururken gta v veya herhangi bir pc oyunu oynamak istesin ki yani bu zamana kadar benim aklıma bile gelmedi saçma buluyorum bunu aç telefonundan basit bi oyun eve gidene kadar idare et kendini evde bilgisayarınla rahatla oyna
yurtta kalan öğrenciler sürekli seyahat eden insanlar yatarak oyun oynamak isteyen insanlarkaç kişinin canı dışarıda işte veya bi yerde otururken gta v veya herhangi bir pc oyunu oynamak istesin ki yani bu zamana kadar benim aklıma bile gelmedi saçma buluyorum bunu aç telefonundan basit bi oyun eve gidene kadar idare et kendini evde bilgisayarınla rahatla oyna
Şimdi çok fazla insan telefonla alo alodan sonra, intagram, oyun, youtube vb. vakit öldürüyor. Ekran süreleri de çok fazla. Bu tarz insanlar için bu tarz cihazlar ideal. Enayi gibi apple adına, kamerasına cihazın bütçesinin yarısını yatırmaya gerek yok. Verdiği bütün parayı performans olarak geri alıyor. Kameraya kasmayacaksa da telefonda başka bir beklenti yok zaten son kullanıcıda.Alsam böyle performans beklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı paraya sistem diz daha mantıklı.Mobilde ne oyuncusu olacan ki.Esporcuysan lafım yok ama onun harici gereksiz gibi.
a19 pro mu daha iyiTelefon güzel olsada 8 elite gen 5 çok verimli değil.