REDMAGIC 11 Pro 59.999 TL. ilk kez sıvı soğutma kullanım ve oyunculara Özel

Aslında alınabilir ve yıllarca kullanılabilir. İlla alıp oyun oynanmak zorunda değil. Donanımı cidden çok güzel.

Emülatöre bakıcaksak pcde de bluestacks indirsin 60 bine gayet güzel sistem toplar
Neden bakmayalım? Koskoca sistem toplamakla her an cebinizde gezdirebileceğiniz ve istediğiniz an PC oyunlarını çalıştırıp oynayabileceğiniz bir telefon neden mantıklı olmasın ki? Evde oturup oyun oynamak başka bişey iş yerinde, otobüste, serviste vs. çıkarıp oynamak başka bişey.

Neden bakmayalım? Koskoca sistem toplamakla her an cebinizde gezdirebileceğiniz ve istediğiniz an PC oyunlarını çalıştırıp oynayabileceğiniz bir telefon neden mantıklı olmasın ki? Evde oturup oyun oynamak başka bişey iş yerinde, otobüste, serviste vs. çıkarıp oynamak başka bişey.
kaç kişinin canı dışarıda işte veya bi yerde otururken gta v veya herhangi bir pc oyunu oynamak istesin ki yani bu zamana kadar benim aklıma bile gelmedi saçma buluyorum bunu aç telefonundan basit bi oyun eve gidene kadar idare et kendini evde bilgisayarınla rahatla oyna

kaç kişinin canı dışarıda işte veya bi yerde otururken gta v veya herhangi bir pc oyunu oynamak istesin ki yani bu zamana kadar benim aklıma bile gelmedi saçma buluyorum bunu aç telefonundan basit bi oyun eve gidene kadar idare et kendini evde bilgisayarınla rahatla oyna
İşte zaten herkes sizin gibi düşünüyor olsaydı bugün sadece masaüstü bilgisayarlar olurdu. Tabletler, Retro Konsollar, Handheld'ler, Oyuncu telefonları vs. olmazdı piyasada. Herkesin elindeki üründen beklentisi farklı.

yurtta kalan öğrenciler sürekli seyahat eden insanlar yatarak oyun oynamak isteyen insanlar

Alsam böyle performans beklerim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı paraya sistem diz daha mantıklı.Mobilde ne oyuncusu olacan ki.Esporcuysan lafım yok ama onun harici gereksiz gibi.
Şimdi çok fazla insan telefonla alo alodan sonra, intagram, oyun, youtube vb. vakit öldürüyor. Ekran süreleri de çok fazla. Bu tarz insanlar için bu tarz cihazlar ideal. Enayi gibi apple adına, kamerasına cihazın bütçesinin yarısını yatırmaya gerek yok. Verdiği bütün parayı performans olarak geri alıyor. Kameraya kasmayacaksa da telefonda başka bir beklenti yok zaten son kullanıcıda.

Küçük çocuklara, lise çağındaki çocuklara hem pahalı bir telefon hep oyun konsolu almak yerine böyle bir şeyle ikisini birden çözüyoruz. Çocuk oyun, oyun dediğinde ver eline oynasın. Her yerde yanında. Arabada, köyde.

Emulator gibi sistemlerde yine sağlam performans ile işini görüyor.

Developerlar için güzel test cihazları oluyor çünkü birden fazla client ile, stresli testler yapabilirsin. Bir geliştirme sırasında kasmayla uğraşmazsın. Simulatore bağlayıp live server uygulamayı takip edebilirsin.

Son düzenleme:
Şöyle çoluk çocuk işi cihazlara bahane aramayın gözünüzü seveyim. 2.el Msi Claw ya da Steam Deck alıp üzerine de Sıfır Xiaomi 15T alıp geçebilir misiniz? Evet. Telefonun özellikleri iyi diye alınır mı? Alınır. Ama tutup da handheld makinelerle yarışamayacak telefonu “oyuncu işi gardeş” temasıyla savunamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,675
Üyeler
188,467
Son üye
Canerc995
Geri