Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME

Valla öyle, millet kablosuz tasarıma laf ediyor ama bir görseler gerçekte ne kadar güzel durduğunu tüm kartlarda olmasını isteyecekler :D
Hocam sizin 9070xt benim 5090'dan yakışıklı duruyor vallahi.

Ekler

• INNO3D.webp
    INNO3D.webp
    90 KB · Hit: 34
tesekkurler ıncelemenız ıcın, siparişi verdikten sonra kargolamaları ne kadar sürdü acaba?
Rica ederim hocam sağolun. Pazartesi gece sipariş verdim yani sabah diyebiliriz. Salı kargolama oldu Çarşamba yetişti hocam dikkat edin ama kutusu açılmış ürünleri kesinlikle iade almıyorlar.

ARKADAŞLAR REVERSE FAN ARAYIŞINDAYIM VE BUNLARI BULDUM 2,5 OLAN MODEL FANLARIM İLE UYUMLU DİĞER MODEL BENZERİ AMA TAM UYUMLU DEĞİL FAKAT 1.5 SİZCE FİYAT FARKINA DEĞER Mİ?
2.5 OLAN MODEL

1.5K OLAN MODEL

SİSTEMİMİN İÇİ BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.

Evet beklediğim fanlar geldi arkadaşlar fanlar güzel bir sorun yok sağlam şekilde geldi taktım İlk izlenim olarak kaliteli ve güzel gözüküyorlar

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kutu içeriği fanlar ve 2 adet fan kablosu çıkıyor fanlar zaten chain olarak birbirine geçmeli geldiği için kablo karmaşası yok tek kablo ile hallediyoruz
Alıntıyı görüntüle 1,5k olan model de güzeldi ben görüntü bozulmasın diye bundan aldım fazladan 1k bayıldık açıkçası pişmanım keşke diğerinden alsaydım o kadar önemsenecek bişey değil en azından artık öyle düşünüyorum. Ama fanlar harika görünüyor reverse olması çok etkili bence 1850RPM +%10 ve 71CFM hava akışına sahip parasını hak ediyor yani
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son görüntü olarak böyle görünüyor çözemediğim tek şey tek renk yapınca hepsi tek renk oluyor ama bu modlarda diğerleri ile sekron olmuyorlar sebebini bulursam yazacağım buraya veya bilen birisi varsa söylerse sevinirim.

AsiaHorse Dawn Pro 120mm Kasa Fanı Genel itibariyle 10 üzerinden 8i hak eden bir ürün FP olarakta iyi konumda. Eksik kalan kısım kaldıysa sorabilirsiniz.

Güzel olmuş aynaları bitişik yapmaları çok hoş olmuş.

Nyotanın da sanırım üsteki çizgiler bitişik duruyor.

Umarım yakında ikisi kombin bir şey yaparlarda, gelir buraya. Artık pek resmi mağazalarını kontrol etmiyorum, nasıl olsa almıcam diye ama madem artık biri Türkiye'de satıyor takip etmek lazım f/p ürün. 70 CFM kötü değil, üst seviyeye yakın diyebilirim. Ancak tabi bu değerleri gerçekten veriyor mu o önemli. Bende şu 3 cosmiq olduğundan baya estiğini hissettiriyor. Gerçekten o değerleri verdiğini düşünüyorum. Basınçta iyi, h2o su yüksek gibi. Vatana millete hayırlı olsun, çakma infinity trendyol fanlarından kurtulur millet en azından.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın uygulamasını indir veya şu openrgb mi diyorlardı ne, o uygulamalar. MSI mystic light da yapılıyordu sanırım ama diğerlerini bilmiyorum.

Güzel olmuş aynaları bitişik yapmaları çok hoş olmuş.

Nyotanın da sanırım üsteki çizgiler bitişik duruyor.

Umarım yakında ikisi kombin bir şey yaparlarda, gelir buraya. Artık pek resmi mağazalarını kontrol etmiyorum, nasıl olsa almıcam diye ama madem artık biri Türkiye'de satıyor takip etmek lazım f/p ürün. 70 CFM kötü değil, üst seviyeye yakın diyebilirim. Ancak tabi bu değerleri gerçekten veriyor mu o önemli. Bende şu 3 cosmiq olduğundan baya estiğini hissettiriyor. Gerçekten o değerleri verdiğini düşünüyorum. Basınçta iyi, h2o su yüksek gibi. Vatana millete hayırlı olsun, çakma infinity trendyol fanlarından kurtulur millet en azından.

Anakartın uygulamasını indir veya şu openrgb mi diyorlardı ne, o uygulamalar. MSI mystic light da yapılıyordu sanırım ama diğerlerini bilmiyorum.
Nyota da güzel hocam asiahorse bayadır satılıyor 71 CFM verebiliyor testlerini izledim yabancı kanalda gerçekten kaliteli ürünleri var.
Uygulamadan yapıyorum zaten RGBleri ama sanırım fanların modlanmasi yanlış olmuş hepsini birbirine bağlayınca uzun tek bir LED olarak algılıyor olabilir bu yüzden farklı modlar da aynı olmuyorlar çözümü hub almak ama şuanlik sorun yok. Teşekkürler bu arada hocam.

10 tane de ben sipariş verdim şimdi 3 lü paketten 2 tane reverse, 3lü paket 1 tane düz bir tane de tek olarak aldım komple bunlardan takacağım umarım sorunlu gelmez fan tıkırtılarından bıktım :D

10 tane de ben sipariş verdim şimdi 3 lü paketten 2 tane reverse, 3lü paket 1 tane düz bir tane de tek olarak aldım komple bunlardan takacağım umarım sorunlu gelmez fan tıkırtılarından bıktım :D
Hocam öncelikle hayırlı olsun pişman olmazsınız emin olun ben çok beğendim memnun kaldım. Şuan da Türkiye bölgesinden sorumlu Alibaba departmanında çalışan biriyle konuşuyorum şuan bu firmanın sorunlu gelirse yardımcı olacaklar baya bilgi edindim hatta kız Türkiyede ki satıcı yardımcı olmazsa kendi olacağını falan söyledi ama ürünler %99 hatasız geliyor hepsi kontrol edilip gönderiliyormuş merdiven altı bir marka değil orada kendini kanıtlamış lian li kadar kaliteli bir firma olduğu belli
Daha burda satışta olmayan ama çok güzel ürünleri var pazarlık yapıyoruz şuan kızla 😂 bir kaç adet biseyler alacağım bide baya uyguna bırakıyor.

Ekler

• 11971.webp
    11971.webp
    168.5 KB · Hit: 23
Hocam öncelikle hayırlı olsun pişman olmazsınız emin olun ben çok beğendim memnun kaldım. Şuan da Türkiye bölgesinden sorumlu Alibaba departmanında çalışan biriyle konuşuyorum şuan bu firmanın sorunlu gelirse yardımcı olacaklar baya bilgi edindim hatta kız Türkiyede ki satıcı yardımcı olmazsa kendi olacağını falan söyledi ama ürünler %99 hatasız geliyor hepsi kontrol edilip gönderiliyormuş merdiven altı bir marka değil orada kendini kanıtlamış lian li kadar kaliteli bir firma olduğu belli
Daha burda satışta olmayan ama çok güzel ürünleri var pazarlık yapıyoruz şuan kızla 😂 bir kaç adet biseyler alacağım bide baya uyguna bırakıyor.
Evet şu ASH S1 hub'u RGB'leri daha iyi kontrol edebiliyormuş sanırım onu getirirlerse güzel olur :D

Evet şu ASH S1 hub'u RGB'leri daha iyi kontrol edebiliyormuş sanırım onu getirirlerse güzel olur :D
valla hocam almanın bir kaç yolu var deneyeceğim eğer uygun yollu gelirse haber ederim.

türkiyede hocam ürünleri yurtdışından alıyor ama burda bir şirket distribörlüğünü yapıyor
Saçma sapan vidalarla göndermişler kısacık, Allahtan kasadan vs çıkan vidalarda uygun uzun bi vida seti vardı da onları kullandım

Artık herkesin evinde ankara pavyonu var, rgb sayesinde 🤨🤪

Saçma sapan vidalarla göndermişler kısacık, Allahtan kasadan vs çıkan vidalarda uygun uzun bi vida seti vardı da onları kullandım
Saçma sapan derken hocam? emin misiniz? Zaten standart 2 tip vida oluyor biri normal vida kısa klasik biri de sıvı soğutma montajı için olan vidalar size nasıl gelmiş fotoğraf atar mısınız?

Artık herkesin evinde ankara pavyonu var, rgb sayesinde 🤨🤪
seviyorum hocam ben ya RGB ışık estetik duruyor gözümde

Saçma sapan derken hocam? emin misiniz? Zaten standart 2 tip vida oluyor biri normal vida kısa klasik biri de sıvı soğutma montajı için olan vidalar size nasıl gelmiş fotoğraf atar mısınız?

seviyorum hocam ben ya RGB ışık estetik duruyor gözümde
Gece, karsı duvara dalga yapınca aklıma hep “dilber” geliyor nedense, kazınmış bilinç altına..😬

Geri