Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME

bu site güvenilir mi nereden geliyor ürün ve ne kadar sürüyor tahmini?
site güvenilir hocam 3-5 gün içinde de geliyor sipariş vereceksiniz kesinllikle pazartesi ve salıyı tercih öbür türlü bazen aksama yaşanabiliyor ve diğer haftaya kalabiliyor.

site güvenilir hocam 3-5 gün içinde de geliyor sipariş vereceksiniz kesinllikle pazartesi ve salıyı tercih öbür türlü bazen aksama yaşanabiliyor ve diğer haftaya kalabiliyor.
Tamam teşekkür ederim

Bende reverse fan arıyordum arkadaşlar ama 1.500 lük olanlar iyi midir? ? sessiz bir şeyler arıyorum ama nasıldır ?

Bende reverse fan arıyordum arkadaşlar ama 1.500 lük olanlar iyi midir? ? sessiz bir şeyler arıyorum ama nasıldır ?
sessiz ve güzel hocam görüntüsü hoşuna gittiyse alabilirsin hocam ben görüntü bozulmasın diye almadım onu yoksa yeterli.

ARKADAŞLAR REVERSE FAN ARAYIŞINDAYIM VE BUNLARI BULDUM 2,5 OLAN MODEL FANLARIM İLE UYUMLU DİĞER MODEL BENZERİ AMA TAM UYUMLU DEĞİL FAKAT 1.5 SİZCE FİYAT FARKINA DEĞER Mİ?
2.5 OLAN MODEL

1.5K OLAN MODEL

SİSTEMİMİN İÇİ BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.

Evet beklediğim fanlar geldi arkadaşlar fanlar güzel bir sorun yok sağlam şekilde geldi taktım İlk izlenim olarak kaliteli ve güzel gözüküyorlar

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kutu içeriği fanlar ve 2 adet fan kablosu çıkıyor fanlar zaten chain olarak birbirine geçmeli geldiği için kablo karmaşası yok tek kablo ile hallediyoruz
Alıntıyı görüntüle 1,5k olan model de güzeldi ben görüntü bozulmasın diye bundan aldım fazladan 1k bayıldık açıkçası pişmanım keşke diğerinden alsaydım o kadar önemsenecek bişey değil en azından artık öyle düşünüyorum. Ama fanlar harika görünüyor reverse olması çok etkili bence 1850RPM +%10 ve 71CFM hava akışına sahip parasını hak ediyor yani
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son görüntü olarak böyle görünüyor çözemediğim tek şey tek renk yapınca hepsi tek renk oluyor ama bu modlarda diğerleri ile sekron olmuyorlar sebebini bulursam yazacağım buraya veya bilen birisi varsa söylerse sevinirim.

AsiaHorse Dawn Pro 120mm Kasa Fanı Genel itibariyle 10 üzerinden 8i hak eden bir ürün FP olarakta iyi konumda. Eksik kalan kısım kaldıysa sorabilirsiniz.

Hocam bu sizin paylaşmış olduğunuz 1.5 k'lıktan daha iyi değil mi fan hızı bakımından? üstelik aynı fiyat https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani?variant=49869440745665

ne farkı var da bu ürünle aynı fiyat sizin attığınız anlamadım bu hem daha sessiz hem daha fazla rpm ye sahip

Hocam bu sizin paylaşmış olduğunuz 1.5 k'lıktan daha iyi değil mi fan hızı bakımından? üstelik aynı fiyat https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani?variant=49869440745665

ne farkı var da bu ürünle aynı fiyat sizin attığınız anlamadım bu hem daha sessiz hem daha fazla rpm ye sahip
hocam görüntü olarak kasamdaki fanlara uymuyor benim aldığım fan 71CFM bu 61 çok fark yok RPM olarak aynılar 1850 yazmışlar ama 2000RPM oluyor bu fanlarda aldığım zaten eğer hoşunuza gittiyse alın ben sırf kasadaki görüntüyü bozmamak için aynılarından aldım farklı alsam sırıtırdı hocam yoksa hepsi güzel ve kaliteli

hocam görüntü olarak kasamdaki fanlara uymuyor benim aldığım fan 71CFM bu 61 çok fark yok RPM olarak aynılar 1850 yazmışlar ama 2000RPM oluyor bu fanlarda aldığım zaten eğer hoşunuza gittiyse alın ben sırf kasadaki görüntüyü bozmamak için aynılarından aldım farklı alsam sırıtırdı hocam yoksa hepsi güzel ve kaliteli
Rgb farkı mı var sadece beyaz alıcam da sadece rgb ise bunu alim daha iyi benim için rpm daha önemli şuan

Rgb farkı mı var sadece beyaz alıcam da sadece rgb ise bunu alim daha iyi benim için rpm daha önemli şuan
argb farkı yoksa dikkat etmeniz gereken şey bazılarında sadece kenarda rgb varken bazılarında hem kenar hem yanlarda var hocam onun dışında bildğiniz gibi

argb farkı yoksa dikkat etmeniz gereken şey bazılarında sadece kenarda rgb varken bazılarında hem kenar hem yanlarda var hocam onun dışında bildğiniz gibi
Anladım hocam bunun anladığım kadarıyla sadece kenarlarda argb var olsun bakalım verdim sipariş. Hangi ülkeden gönderiyor bu wraith

Anladım hocam bunun anladığım kadarıyla sadece kenarlarda argb var olsun bakalım verdim sipariş. Hangi ülkeden gönderiyor bu wraith
türkiyede hocam ürünleri yurtdışından alıyor ama burda bir şirket distribörlüğünü yapıyor

Geri