🔴Temu & SHEIN Yurt Dışı Kategorisi kapatıldı !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,844
🔴Temu Türkiye ofisine yapılan operasyondan sonra Temu'nun yurt dışı alışveriş kategorisi kapatıldı.
Artık vergisini bile verseniz Temu yurt dışından hiç bir ürün getirtemeyeceksiniz. Sitede sadece yerel satıcılı ürünler listelenmekte.
Kredi bakiyeniz veya kuponunuz varsa yerel satıcılarda da geçerli. Alacağınız varsa alın, kapanırsa yanmasın.

🔴GÜNCELLEME: Bugün itibari ile SHEIN platformu da faaliyetlerine geçici olarak ara verdiğini duyurdu!

1769313887589.webp

Son düzenleme:
Evet dün akşam kapatıldı, son alışverişi yaptım o da sadece kargo takip nosu kime ait olduğu belli olmayan bir numarayla geliyor.

Evet dün akşam kapatıldı, son alışverişi yaptım o da sadece kargo takip nosu kime ait olduğu belli olmayan bir numarayla geliyor.
Firma logosu gözükmesi lazım. Aras mı?

Çine ait bir kargo takip numarası atıyormuş sistem sanırım son sipariş verenlerde, yani kargo Çin'den transfer ülkeye hiç ulaşmamış durumda oluyor, bir kaç post okudum son alışveriş yapanların, büyük ihtimal ile siparişler iptal olacak o kişilerin

Çine ait bir kargo takip numarası atıyormuş sistem sanırım son sipariş verenlerde, yani kargo Çin'den transfer ülkeye hiç ulaşmamış durumda oluyor, bir kaç post okudum son alışveriş yapanların, büyük ihtimal ile siparişler iptal olacak o kişilerin
Muhtemelen öyle olur, ya iptal gelir ya da yasa geçmeden önce sokmaya çalışırlar. Belki küçük ihtimal de olsa son siparişler için gümrükte müsamaha gösterilebilir.

Bu duruma hiç bir Türk üzülmez (Temu için olana diyorum) Doğu Türkistan'lıların sırtından yapıyorlardı bunu oh iyi olmuş diyor insan.

Millet salgın döneminde konsol almaya başlayınca konsollara ek vergi getirmişlerdi. Yani konu, halk nereden nefes alıyorsa oranın tıkanması. Kavrayamadığınız durumlar hakkında yorum yapıp ulu orta saçmalamayın bari.

Amaçları bu zaten TEMU'dan korktu yerli satıcılar ve operasyon çektiler, ABD bile işin içinde eminim Çine balta vurmak istiyorlar, bizimkinide arayıp demiştir Temuyu yasaklayın sonuç bu.

Amaçları bu zaten TEMU'dan korktu yerli satıcılar ve operasyon çektiler, ABD bile işin içinde eminim Çine balta vurmak istiyorlar, bizimkinide arayıp demiştir Temuyu yasaklayın sonuç bu.

İkinci yazdığına kesin gözüyle bakıyorum. Trump iyice kayışı kopardı çünkü.

Bu duruma hiç bir Türk üzülmez (Temu için olana diyorum) Doğu Türkistan'lıların sırtından yapıyorlardı bunu oh iyi olmuş diyor insan.
Malesef Doğu Türkistan ı düşündüğü için yapmadı bunu. O ürünler Türkiye ye yine gelecek ve kaç paradan satılacak kimler çok kăr edecek.

Geri